Tako pa je Romana Tomc v Evropskem parlamentu povedala nekaj pikrih na račun Roberta Goloba.

Slovenija vse bolj drvi v propad. Ne samo draginja, ampak tudi energetska kriza jemlje sapo številnim Slovencem. Vmešavanje v delo in kadre policije, ter propadajoči zdravstveni sistem pa sta pika na i, nesposobnega predsednika vlade Roberta Goloba.

Predsednik vlade Robert Golob je v Strasbourgu nagovoril poslanke in poslance Evropskega parlamenta. Osrednje teme njegovega govora so bile energetska kriza v EU in ukrepi proti njej, zeleni prehod ter širitev EU na Zahodni Balkan s poudarkom na prizadevanjih za podelitev statusa kandidatke Bosni in Hercegovini. A hvaljenje Goloba kako je v Sloveniji vse lepo in prav je razblinila prav Evropska poslana Romana Tomc.

Eroposlanka Romana Tomc, iz vrst Evropske ljudske stranke, je poudarila, da je z veseljem prisluhnila govoru slovenskega premierja, ki je izpostavil energetsko krizo, zeleni prehod in širitev EU na Zahodni Balkan. “Veseli me, da imate predloge, kako se lotiti vseh izzivov, še bolj pa bi me veselilo, če bi imeli rešitve tudi za Slovenijo, kjer so razmere zares zaskrbljujoče,” je dejala slovenska evroposlanka.

“Vrstijo se kadrovske čistke, državljani plačujejo eno najvišjih cen elektrike v Evropi, skrbi jih, kako bodo ob visoki inflaciji preživeli zimo. Gospodarstvo opozarja, da so vaši ukrepi prepočasni, prezapleteni in premalo učinkoviti,” je dejala Romana Tomc in premierju Golobu očitala avtokratskih prijemov pri vodenju države. Dodala je še, da njegova dejanja v Sloveniji ne odražajo njegovih današnjih besed. Piše N1

Vmes je parkrat pokazalo tudi poslanko Golobove stranke Irena Joveva – pručka, ki se je čudila razpravi Romane Tomc in  nekajkrat zajala z glavo. Njej je tako in tako za 20.000 evrov plače za (skoraj) nič dela, več kot z rožicami postlano.

(video portal N1)

Povezane objave

Saj ni res pa je. Za inštalaterja strojnih inštalacij v SLOVENSKI Bistrici, obvezno znanje albanščine?

Levi ekstremist, ki preganja “desne” novinarje, nadlegoval Jožeta Možino?

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

3 komentarji

Viktorh 13. 12. 2022 - 12:35
Kakšna beda slovenske vladne politike. Sram me je
AOMORI 13. 12. 2022 - 13:45
Predsedniku vlade Robertu Golobu je popolnoma vseeno ali je v slovenskem ali pa v evropskem parlamentu, laže v obeh.
mona lisa 14. 12. 2022 - 2:59
Golob je sramota za Slovenijo.
Dodaj komentar