Tanja Fajon spet išče grešnega kozla za interpelacijo?

slika: demokracija

V.D. predsednice Socialnih demokratov Tanja Fajon, spet išče nove afere in grozi trenutni vladi. tokrat proti obrambnemu ministru Mateju Toninu.

Tanja Fajon spet išče grešnega kozla?

Vse to Tanji Fajon ob podpori RTV in POP TV odlično uspeva. In Socialni demokrati so našli očitno pravo vodjo, ki je očitno nastavljena samo zato, da išče razloge in nerazloge za interpelacije.

Incident na meji o katerem smo že pisali je spet postal aktualen, potem ko naj bi bil vanj vpleten slovenski vojak na meji s Slovenijo. Ali je bil incident načrtno narejen in sproduciran preko tranzicijske levice, ali pa se je res zgodil, še ni uradnega odgovora. Najprej naj bi se to zgodilo 8. maja, sedaj pa naj bi bil datum 7. maj. Ampak levičarska srenja še pred uradnim odgovorom odgovornih že terja odgovore in glavo ministra za obrambo.

In glavna je spet Tanja Fajon, tista Tanja, ki je začasno prevzela vodenje Socialnih demokratov. Na twiterju je zapisala: “Minister Matej Tonin in vladna koalicija so očitno vedeli, da sta vojaka SV uperila cevi v civilno osebo. Informacijo o tem so javnosti in demokratičnim institucijam nadzora prikrili, ker nismo spraševali o pravem dnevu. Kaj vse še skrivajo? Kaj vse še moramo vprašati?”

Očitno Tanja Fajon ve vse in ve kaj se je točno zgodilo. Zato se upravičeno lahko vprašamo, če se je incident zares zgodil, ali je bil vnaprej načrtovan s strani tranzicijske levice. Dogodek spominja na podtaknjeno “afero” Depala vas? Tipično za levičarje.

MG


Povezane objave

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

To nastane, ko se poslanec Svobode zmoti pri glasovanju!

Vlada za migrante kupuje 400 vzmetnic. To je na noge spravilo jezne prebivalce Središča ob Dravi