Tea Jarc, obsedena z Janezom Janšo in Kučanova ljubljenka?

“Obsedenka” z Janezom Janšo in ženska, katera je ob srečanju z Milanom Kučanom skoraj doživela “orgazem”, Tea Jarc je imela 60 minut slave na POP TV.

TEA JARC, OBSEDENA Z JANEZOM JANŠO IN PRAVA LJUBLJENKA MILANA KUČANA?

Tea Jarc, znana “obsedenka” z Janezom Janšo (Verjetno ga še ponoči sanja?), se je včeraj pojavila v 60-minutni oddaji na POP TV. A povedala ni pravzaprav nič novega. Skoraj vsaka druga beseda pa je bila Janez Janša. 60-minutno pljuvanje po vladi sicer ni prineslo kakšnih vidnih rezultatov, a vseeno dobro reklamo zanjo, če bo ob naslednjih volitvah kandidirala za poslanko. Jezik namreč zna dobro vrteti.

Kot piše Požareport, pa je ta, kot pravi Tea – “Janšev režim” , ki ga  Jarčeva direktno očita, Janši in Hojsu, ker naj bi se izvajalo nasilje nad ljudmi, poskrbel za sanjsko službo njenega očeta Srečka Jarca, visokega funkcionarja slovenske policije: po lastnem izboru je postal policijski diplomat (ataše) v Zagrebu. 

In kako novinar Bojan Požar ocenil nastop Tee Jarc na televiziji? Vse skupaj je ocenil v šestih točkah: 1. Partizansko ime Orka, 2. Ima s percingom preboden jezik,3. Poleg “službe” na mladi plus ima popoldanski s.p. 4. Cepila se je, ker zaupa stroki, 5. Ne ceni Tanje Fajon,, 6. Njen smisel življenja je boj proti Janezu Janši.

Če Tei ime  Orka, pristoji, to je namreč kit ubijalec in  je največja vrsta v družini delfinov, pa jo z orko lahko povežemo le po široko odprtih ustih, pa pri tem nikakor ne gre skupaj preboden jezik. Zakaj uporablja Tea popoldanski s.p. za izobraževanje in usposabljanje? Upajmo le, da ljudi ne izobražuje, kako je potrebno biti sovražen do Janeza Janše. Pravi tudi, da se je cepila, a je bila v torek vidna v družbi anticepilcev na nasilnih protestih. Edina pozitivna lastnost Tee, bi lahko bila ta, da ne ceni Tanje Fajon. No zato pa toliko bolj ceni ostarelega Milana, kjer je, kot Orka odprla usta, ko ga je zagledala na protestih.

Mogoče pa nebi bilo slabo, če bi Tea Jarc odšla na kakšen pregled k specialistu, saj je, kot pravi v spodnjem videu, tako obremenjena, da se revica ne more mirno sprehajati po Ljubljani. Morebiti pa bi na en sprehod po Ljubljani, lahko peljala kar Kučana, sveži zrak mu bo dobro del, a bi morala skrivati svoja čustva, ker bi bilo to verjetno prenevarno za njegovo srce?

 

P.M.

opomba: (Zapisi na družbenih omrežjih so nelektorirani in ne izražajo vedno mnenja portala e-Maribor)

 

 

Povezane objave

Tečaj srbohrvaščine za slovenske delavce delavce TKK, je bilo lažno!

Si bo Slovenija oddahnila? Nika Kovač se za nekaj časa umika v osamo?

Baje se resno išče novi Golob!

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več