Tedenski horoskop: 20. 3. 2023 – 26. 3. 2023

Slika: pixabay

Vstopamo v 12. teden (2023), kateri bo prinesel različne izzive in priložnosti za vsa astrološka znamenja. V nadaljevanju vam predstavljamo razširjen tedenski horoskop, ki vam bo pomagal pri načrtovanju in soočanju z izzivi ter kako izkoristiti priložnosti, ki se vam bodo ponudile.

♈ Oven (21. marec – 19. april):
Ta teden bo zaznamovala energija dinamičnega planeta Marsa, ki vam bo dajal potrebno motivacijo in pogum za premagovanje ovir. Osredotočite se na pomembne cilje in ne dovolite, da vas zmotijo manj pomembne zadeve. V ljubezni bodite pozorni na svojo rahlo nestrpnost, ki lahko povzroči nesporazume.

♉ Bik (20. april – 20. maj):
Vaša stabilnost in zanesljivost bo v tem tednu prišla do izraza. To bo dober teden za finančne naložbe in investicije. Poskusite se osredotočiti na dolgoročne cilje, ne pa na kratkoročne izboljšave. V ljubezni bodite pozorni na svojo trmo, ki lahko povzroči konflikt z vašim partnerjem.

♊ Dvojčka (21. maj – 20. junij):
To bo čas za druženje in povezovanje s prijatelji in družino. Morda boste imeli priložnost za skupno potovanje ali zabavo, ki vam bo pomagala razbremeniti stres. V poslu se bodo odprle nove priložnosti, zato bodite pozorni na nove ideje in pristope. V ljubezni bodite odprti za komunikacijo in izražanje svojih občutkov.

♋ Rak (21. junij – 22. julij):
V tem tednu se boste morali soočiti s svojimi notranjimi strahovi in se naučiti sprejemati stvari, ki se jih bojite. To bo priložnost za osebno rast in razvoj. V poslu bodo stvari potekale počasi, vendar bodite potrpežljivi, saj bo na koncu vse prineslo rezultate. V ljubezni bodite pozorni na svojo ranljivost in si ne dovolite, da vas preteklost ovira.

♌ Lev (23. julij – 22. avgust):
Ta teden boste imeli priložnost, da se izrazite in pokažete svojo ustvarjalno plat. To bo dober čas za umetniške projekte in druge kreativne dejavnosti. V poslu bodite pozorni na svojo organizacijsko stran, saj se lahko pojavijo izzivi v načrtovanju. V ljubezni bodite iskreni in odprti, saj bo to pripomoglo k boljšemu razumevanju med vami in vašim partnerjem.

♍ Devica (23. avgust – 22. september):
V tem tednu se boste morali soočiti s težavami, ki se bodo pojavile na področju odnosov. Bodite odprti za komunikacijo in ne dovolite, da se stvari kopičijo, saj bi to lahko povzročilo še večje težave v prihodnosti. V poslu bodo stvari potekale gladko, vendar bodite pozorni na morebitne težave pri sodelovanju s sodelavci. V ljubezni se potrudite za več romantike in presenetite svojega partnerja s posebno gesto.

♎  Tehtnica (23. september – 23. oktober):
Ta teden bo zaznamovala energija lepe Venere, ki vam bo dajala harmonijo in ravnotežje v odnosih. Bodite pozorni na svoje potrebe in potrebe vašega partnerja ter poskusite najti skupni jezik. V poslu se bodo pojavile priložnosti za napredovanje, zato bodite pozorni na nove ideje in pristope. Vendar bodite previdni pri finančnih odločitvah.

♏ Škorpijon (24. oktober – 21. november):
V tem tednu se boste morali soočiti s svojimi strahovi in nezaupanjem. Bodite iskreni do sebe in drugih ter poskusite najti načine, kako premagati te ovire. V poslu se lahko pojavijo težave pri sodelovanju s sodelavci, zato bodite pozorni na komunikacijo. V ljubezni bodite odprti za nove izkušnje in ne dovolite, da vas preteklost ovira.

♐ Strelec (22. november – 21. december):
Ta teden bo zaznamovala energija Jupitra, ki vam bo dajala samozavest in optimizem. Bodite pogumni in se odpravite na potovanje ali se preizkusite v novi dejavnosti. V poslu se bodo pojavile nove priložnosti za napredovanje, vendar bodite pozorni na podrobnosti. V ljubezni se potrudite za več spontanosti in presenetite svojega partnerja s posebnim izletom ali večerjo.

♑ Kozorog (22. december – 19. januar):
V tem tednu boste morali poskrbeti za svoje zdravje in dobro počutje. Posvetite se svojim potrebam in se izogibajte stresu ter preobremenitvi. V poslu bodite pozorni na svojo organizacijsko stran, saj se lahko pojavijo izzivi pri načrtovanju. V ljubezni se potrudite za več romantike in časa v dvoje.

♒ Vodnar (20. januar – 18. februar):
Ta teden bo zaznamovala energija Uranovega planeta, ki vam bo dajala inovativnost in kreativnost. Bodite odprti za nove ideje in pristope ter poskusite najti rešitve za težave na inovativen način. V poslu se bodo pojavile priložnosti za napredovanje, vendar bodite previdni.

♓ Ribi (19. februar – 20. marec):
V tem tednu se boste morali soočiti z nekaterimi težavami in izzivi, zato je pomembno, da ostanete pozitivni in osredotočeni na rešitve. V poslu bodite pozorni na svojo komunikacijo in se potrudite razumeti druge ljudi. V ljubezni se lahko pojavijo nekateri nesporazumi, zato bodite iskreni in odprti do svojega partnerja. Morda se boste morali tudi odločiti glede neke pomembne odločitve, zato se posvetujte s svojimi najbližjimi, preden sprejmete končno odločitev.

To je bil naš tedenski horoskop. Upamo, da ste dobili nekaj uporabnih napotkov za ta teden. Ne pozabite, osredotočite na svoj notranji glas in sledite svojim ciljem. Srečno!

Povezane objave

Tedenski horoskop: 26. 02. 2024 – 03. 03. 2024

Tedenski horoskop: 15. 01. 2024 – 21. 01. 2024

Tedenski horoskop: 08. 01. 2024 – 14. 01. 2024