Tedenski horoskop od 6. 2. 2023 do 12. 2. 2023

Slika: pixabay

V tem tednu se bo energija na nebu nagibala med ambicioznostjo in pogostimi spremembami, kar bo vplivalo na vaše življenje. Odražajo se tudi čustva, ki so povezana z notranjo duševno stabilnostjo in mirom. Preberite svoj tedenski horoskop, da boste izvedeli, kako se boste v tem tednu soočili z vplivi neba in kako jih lahko uporabite v svoj prid.

♈ Oven (21. marec – 19. april) – V tem tednu boste iskali nove priložnosti in izzive, saj vas bo zelo močno vodilo vaše ambiciozno naravnanost. Zaupanje v svoje sposobnosti in samozavest bo še dodatno okrepilo vaše samozavestne nagone. V ljubezenski sferi pa se boste srečali s težavami in neodločnostjo, zato boste morali razmisliti o svojih čustvih in potrebah.

♉ Bik (20. april – 20. maj) – V tem obdobju se boste morali soočiti s finančnimi izzivi, vendar ne obupajte. S svojo vztrajnostjo in voljo se boste lahko izkopali iz težav in uresničili svoje cilje. V ljubezenski sferi pa se lahko vam odprejo nove priložnosti in prejmete dobre novice.

♊ Rak (21. junij – 22. julij) – V tem tednu se boste srečali s težavami v odnosih, vendar ne obupajte. Z dobro komunikacijo in vztrajnostjo se boste lahko rešili težav in ohranili svoje odnose. V finančni sferi pa se lahko vam obrnejo k dobrim izidom.

♌ Lev (23. julij – 22. avgust) – V tem obdobju se boste srečali z veliko energije in zagona za delo. To bo prineslo nove priložnosti za napredek v karieri. V ljubezenski sferi pa se boste srečali z veliko aktivnostjo in vznemirjenjem. Vzemite si čas, da razmislite o svojih čustvih in potrebah.

♍ Devica (23. avgusta – 22. septembra) – V tem tednu boste morali delati na ohranjanju notranjega miru, saj se boste srečali s stresom in nesoglasji. V finančni sferi boste imeli dobre priložnosti za investiranje, vendar bodite previdni in temeljito premislite preden sprejmete kakršno koli odločitev. Čas bo primeren za razmišljanje o svojih željah in ciljih, s čimer se boste lahko približali k boljšemu spoznavanju sebe. V ljubezenskem življenju pa boste lahko izboljšali odnos s partnerjem na področju  komunikacije in izražanjem svojih čustev.

♎ Tehtnica (23. septembra – 22. oktobra) – Tedenski horoskop za vas predvideva soočenje s težavami pri ravnotežju med službo in zasebnim življenjem. Pazite na svoje zdravje in si vzemite dovolj časa zase. V finančni sferi se boste morali držati strogega proračuna. Za ljubezen pa je v tem tednu odličen čas za okrepitev vajinih vezi.

♏ Škorpijon (23. oktobra – 21. novembra) – V tem tednu se boste morali soočiti s težavami v karieri, vendar bodite odločni in se ne predajte. Z vztrajnostjo in trdim delom boste lahko dosegli uspeh. V finančni sferi boste imeli dobre možnosti za investiranje. V ljubezenskem življenju pa boste lahko okrepili odnos s partnerjem  na področju zaupanja in iskrenostjo.

♐ Strelec (22. novembra – 21. decembra) – Za strelce tedenski horoskop pravi, da se boste znašli pred pomembnimi odločitvami, zato bodite pozorni na svoja čustva in potrebe. V finančni sferi se boste morali držati strogega proračuna. V ljubezenskem življenju pa boste lahko okrepili odnose s partnerjem.

♑ Kozorog (22. decembra – 19. januarja) – V tem tednu boste imeli dobre možnosti za napredek v karieri, vendar bodite previdni pri sprejemanju odločitev. V finančni sferi se boste morali držati strogega proračuna. V ljubezenskem življenju pa boste lahko okrepili odnos z partnerjem s komunikacijo in razumevanjem.

♒ Vodnar (20. januarja – 18. februarja) – Tedenski horoskop napoveduje dobre možnosti za spremembe v karieri, vendar bodite previdni pri sprejemanju odločitev. V finančni sferi se boste morali držati strogega proračuna. V ljubezenskem življenju pa boste lahko okrepili vezi s partnerjem s kompromiss in potrpežljivostjo.

♓ Ribi (19. februarja – 20. marca) – V tem tednu boste imeli občutek, da se vam začenja novo poglavje v življenju. Boste polni energije in navdiha, kar vam bo omogočalo, da dosežete svoje cilje. V finančni sferi bodite previdni pri odločitvah in se posvetujte s strokovnjakom. V ljubezenski sferi pa boste lahko izboljšali odnos z partnerjem na področju zaupanjem in razumevanja.

Povezane objave

Tedenski horoskop: 26. 02. 2024 – 03. 03. 2024

Tedenski horoskop: 15. 01. 2024 – 21. 01. 2024

Tedenski horoskop: 08. 01. 2024 – 14. 01. 2024

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več