Tina Gaber, Golobova najbolj zapravljiva ljubica? Iz Dubaja še v Pariz!

Zagotovo je z novo nastalo vlado, najbolj padla sekira v med, ravno Tini Gaber,  Sedanji ljubici Roberta Goloba, ki naj bi sicer veljala za zelo zapravljivo ljubimko?

Tino Gaber očitno ne zanimajo moški, ki nimajo dovolj denarja pod palcem. Kariera osvajanja bogatih, ni za Gabrovo sicer nič nenavadnega. Kar nekaj časa je bila recimo v razmerju s Primožem Bohincem, Za obletnico jo je odpeljal v prestižno sobo hotela The Beverly Wilshire, kjer so snemali svetovno znani film Čedno dekle (Pretty Woman).

Bivši minister za promet Patrick Vlašič, jo je recimo rad vozil po izletih, ter luksuznih jahtah. Tino smo videli tudi na barki Roka Snežiča, kjer naj bi bogataši počela vsemogoče vragolije. Bila je tudi z Klemnom Nicolettijem, znanem bogatašem, v katerega, naj bi se Tina bi se dejansko zaljubila. Še najbolj resna je bila zveza s skrivnostnim bogatašem iz Monte Carla, s katerim je bila Gabrova celo zaročena, preselila naj bi se celo v monaško kneževino. Piše portal Cosmopolitan.

Zagotovo pa je Tini padla sekira v med, v bistvu v denar, ko je spoznala sedanjega predsednika vlade Roberta Goloba. Izleti, ki jih skupaj ali posamezno obiskujeta niso ravno poceni. Spomnimo se samo skrivnostnega izleta na Sicilijo, pa počitnice v prestižnem hotelu v Grčiji, kjer se ni dala motiti niti v času poplav. Zadnje čase odmeva tudi pot v Dubai, kjer je bila nastanjena prestižnem v hotelu Hilton Dubai The Walk. Potovanja po svetu in uživanja v razkošnih hotelih, pa še ni konec, saj Tina že pošilja slike iz Pariza, kjer se Golob sicer mudi službeno. 


V takem razkošnem hotelu je za krompirjeve počitnice bival Robert Golob z ljubico in otroci

 


Kot bi rekli poznavalci Tine Gaber, dobro molze tega Goloba?

Povezane objave

Naši šampionki, Niki Križnar finski organizatorji niso zavrteli Zdravljice! (video)

Vlada ob vzpostavitvi novega azilnega doma v Središču ob Dravi ni obvestila nikogar!

SRAMOTA! V Medvodah vabilo na “kafansko veče”, kar v tujem jeziku? Kaj pravi zakon?

4 komentarji

BOBUBOB 9. 11. 2023 - 8:28
Nikakor ne morem ugotoviti, kaj je s temi osebki, ki so se zapletli s to Gabrovo. Nek skupen imenovalec gotovo morajo imeti. Tule bi mi zagotovo prišlo prav nekaj znanj iz psihiatrije.
Čunga Lunga 9. 11. 2023 - 15:48
Sem imel sosedo,ki se je dajala dol z hohštaplerji,direktorji,... Danes,živi z nekim fukačem , pozabljena od sveta.
Čunga Lunga 9. 11. 2023 - 15:49
Čičolina ?
Čunga Lunga 9. 11. 2023 - 15:45
Lepa ,prav luštna je Tinca. Stolp pe je le stolp.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več