Tina Gaber o ljubčku Golobu: “Zaradi inteligence mi je padel v oči!”

Posnetak zaslona RTV SLO

V javnosti že nekaj časa odmeva Golobova ljubica Tina Gaber, ki predsednika vlade spremlja na vsakem večjem dogodku. A kaj, ko naj bi bil Robert Golob uradno še vedno poročen.

Robert Golob je po dostopnih informacijah uradno še vedno poročen z Jano Nemec Golob, res pa je, da zakonca Nemec-Golob že nekaj časa živita ločeno. Medtem ko ona (tudi – nekdanja?! – uslužbenka Gen-I) stanuje v njuni bivši družinski hiši v Kromberku, premier stanuje v manjšem dvosobnem stanovanju, pri bivšem sodelavcu iz Gen-I in prijatelju Alešu Kocjančiču, imenovanem Kocka, v Solkanu. 

Prvo informacijo o tem, da naj bi se Golob dobival s Tino Gaber, naj bi kontrolirano lansiral kabinet predsednika vlade, skozi oddajo 24ur na Pop TV, piarovsko namerno znotraj zabavne rubrike Pop In. Da gre za piarovsko operacijo kabineta predsednika vlade, je povsem očitno iz uredniške tehnologije in dramaturgije prispevka ter sosledja dogodkov. Piše požareport.

Ali Robertu Golobu to pojavljanje v medijih z ljubico bolj koristi ali ne bi težko ocenili, posebej zato, kot piše Bojan Požar, ker je predsednik vlade uradno še vedno poročen z Jano Nemec Golob. Zanimivo pa je tudi to, da je sestra njegove ljubice Tine, višja svetovalka v kabinetu predsednika vlade.

In zakaj se je Tina Gaber, ki se ponaša z daljšim seznamom svojih zasebnih in poslovnih partnerjev, odločila za Roberta Goloba? “Zaradi svoje inteligence, znanstvene razgledanosti in naprednosti,” je dejala za enega od slovenskih tabloidov.

Upajmo le, da se bo Golobu ta inteligenca kaj hitro pokazala, kajti stanje Slovenije pod njegovo vlado ni ravno zavidanja vredno.

Povezane objave

V Brežicah so se krajani in župan Molan, uprli notranjemu ministru Poklukarju

Golobovo pomladno “darilo”? Podražila se bo oskrba v domovih starejših!

Kolumna, Tim Rauter: “Jasno je, da se vladna ladja potaplja!”

4 komentarji

mona lisa 1. 03. 2023 - 3:12
Intelegence??????? Vau. Mi je nismo opazili. Aja misli nagrabljen denar. Aja nakradeno bogastvo je za sponzorušo intelegenca. Vsak ki ne krade in nima bogastva pa je neintelegenten. Kot je znano se je ta sponzoruša vedno limala na same 'intelegentne'. Jaz pa sem naivno mislila da je intelegenca v osebnosti in glavi. Tina pa nas je podučil da je v polnih žepih. Res je Golob poka od naše 'intelegence'.
radames 1. 03. 2023 - 6:06
Če ženska meni, da ima (R.G.) tako odlične lastnosti, potem bi moral biti najboljši predsednik vlade vseh časov. Pa ni!!!
Gorvel 1. 03. 2023 - 7:53
....je pa najslabši.
Evelina 1. 03. 2023 - 5:12
A potem ni vezan, če to ona zanika? Kaj pa je drugega poročen moški? živi pri prijatelju...bo treba za reveža zbirati zamaške in papir, da gre sam v najem.
Dodaj komentar