To je svoboda? Prvo in zadnjo besedo bo imel Golob. Pri vsem?

slika, fotomontaža

Kot kaže, novim koalicijskim partnerjem ne bo več dovoljeno dajanje izjav, ki ne bodo v skladu s premierjevim prepričanjem, oziroma, glavni je le Golob.

Golobova beseda bo zadnja!

Robert Golob bo imel prvo in zadnjo besedo. To nas precej spominja na nekdanjo državo, kjer je zločinec Tito, vedno imel prvo in zadnjo besedo. Seveda pa si Golob podreja tudi svoje koalicijske partnerje. Ti morajo pri svojem delu upoštevati odločitve, stališča, predloge, navodila in priporočila predsednika vlade’. Izogibati se morajo dajanju izjav v javnosti, ki so v nasprotju z izjavami predsednika vlade in drugih članov vlade. Kot navaja Delo bo lahko predsednik vlade zahtevo za koalicijsko usklajevanje iz utemeljenih razlogov tudi zavrnil. Tako izgleda svoboda po Golobovo?

Dobro si preberite v spodnjem tvitu, kakšna po novem lahko izgleda svoboda:

Ko smo te dni spremljali novinarske konference bodočih koalicijskih partnerjev, smo lahko poslušali zgodbe o tem, kako zelo garajo in kako uspešni so pri usklajevanju stališč v luči oblikovanja nove koalicijske pogodbe. Kot kaže, pa so bili nasmehi tudi bolj kisle narave, saj so morali pristati na oblikovanje koalicijske pogodbe, ki Goloba postavlja v vlogo pravcatega avtokrata. Piše portal Nova24TV.

 

 

Povezane objave

POZOR!!! Gen-i bo občutno podražil elektriko!

Ustavno sodišče je dolgo pacalo, na koncu pa povedalo: “Janša je nedolžen!”

Golob nad svojega tovariša Kučana. Marta Kos brez podpore SD

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več