To so nam prikrivali? 17-letni Migrant v Cerknici posilil 78-letno ženico

Ilegalni migranti, slika je simbolna

Saj ni res pa je. Zgodilo se je meseca aja, javnost pa o tem ni vedela popolnoma nič. Do danes! Mladoletni migrant, naj bi posilil 78-letno ženico na območju Cerknice!

Policija preiskuje posilstvo, ki se je zgodilo v soboto, 27. maja, popoldne. Po naših neuradnih informacijah se je mladoletni migrant v kraj na območju Cerknice pripeljal z vlakom. Med vožnjo naj bi 17-letnik sopotnikom sicer govoril o Kopru, izstopil pa je prej in tam odprl nezaklenjeno železno ograjo hiše, kjer živi domačinka. Gospa je pred hišo je obešala perilo, on pa jo je zgrabil za vrat in po angleško zahteval denar: »Money, money!« Nato jo je zvlekel v hišo, kjer živi sama, ji odvzel mobilni telefon in ga vrgel čez vrt. Nato je nemočno 78-letno ženico posilil. Ko je odšel, je okrvavljeni žrtvi uspelo priklicati pomoč. Na smrt prestrašeno, ranjeno in v hudih bolečinah so jo oskrbeli zdravniki. Pišejo Slovenske novice.

Najstnik, 17-letni Palestinec je po brutalnem zločinu stekel čez cesto – v stanovanje nove žrtve. Vstopil je skozi odklenjena vrata in se skril v stranišče. Medtem je 69-letnica, ki prav tako živi sama, belila stene v stanovanju. Ko je odprla vrata stranišča, bi jo skoraj kap, nam je zaupala. »Pri straniščni školjki je stal mlad fant. Začela sem tako kričati, da je stekel iz stanovanja,« smo izvedeli. Ko pa je hotela poklicati policijo, je ugotovila, da ji je iz mobilnega telefona odstranil sim-kartico, policisti so jo kasneje našli v neposredni bližini hiše. Ujeli pa so tudi storilca med begom le nekaj sto metrov od kraja zločina.

In kaj poreče na to, na migrante priklenjena poslanka Sukič?

Povezane objave

Zagotovo najdražji taksi na svetu? Od Brnika do Ljubljane kar 70 evrov

Ljubljanska sramota sredi Ljudskega vrta.

Pogovorno omizje našega portala! Gosta tudi Romana Tomc in Pavle Rupar

1 komentar

mona lisa 8. 06. 2023 - 6:36
Sukičko priklenit na tega izmečki in ju skupaj zapret za vedno. Pa da vidimo Sukičko ljubiteljica teh izmečkov. In to uvažamo.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več