To so stranke, ki ne plačujejo računov iz volilne kampanje!

stranka SD, Slika: Nova24TV

Zakonodajalcu očitno niti na kraj pameti ni padlo, da bi se strankam lahko zgodilo kaj takega, da bi bankrotirale zaradi neplačevanja računov. A ker gre za levičarske stranke je pri nas vse mogoče.

Še vedno delujoča stranka SD, z 537.258 evri dolga

Mrtvima strankama LDS in Zares je ostalo neplačanih 80.380 in 22.771 evrov računov državnih kampanj, še danes delujoči stranki SD pa 537.258 evrov računov iz lokalnih kampanj. Tudi leto pozneje jih iz SD niso plačali. In ne pet let za tem. Še danes so, po objavljenih bilancah, daleč največji finančni bolnik med strankami. in ravno iz te stranke dajejo ljudem poduke, kako delati z denarjem?

Vse tri stranke, SD, LDS in Zares, bi zaradi neplačevanja računov morale bankrotirati. LDS in Zares na neki način sta. Parlament in spopade za vladanje zadnja leta gledata le od daleč. SD je še med nami. A preteklosti ne more povsem ubežati. Jim pa v težavah pomaga veliko bolj daljna preteklost: nepremičnine, ki so jih podedovali iz prejšnjega sistema, ki jih zastavljajo za posojila in z njimi služijo. A roko na srce, nepremičnine niso povsem njihove. te nepremičnine so podedovali, od komunistov, kateri so te nepremičnine preprosto pokradli.

Danes SD vodi Tanja Fajon, ki je bila med pomembnimi v stranki že, ko so velikanski minusi pred več kot desetletjem nastali, a v stranki niso naredili nič, da bi te dolgove ublažili. Še dobro, da jim je bilo njihovo delovanje na Levstikovi 15 podarjeno (beri pokradeno), za neko drugo nepremičnino. 

Ja to so komunisti. Zase bi nagrebli vse, če ni pa pokradejo!

(vir: Siol.net)

Povezane objave

Za otroke umorjene Sabine so zbrali denar dobri ljudje. Poskrbeli tudi za računalnike.

Levi ekstremist, ki preganja “desne” novinarje, nadlegoval Jožeta Možino?

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev