To so vam levi mediji zamolčali! V BiH prijeli člana stranke SD, zaradi tihotapljenja mamil?

slika: ATV

Tožilec BiH je sodišču za slovenskega državljana Mitja Kontiča predlagal pripor zaradi suma nezakonitega prometa z mamili in organiziranega kriminala.

Osumljenca Mitjo Kontiča, so prijeli na območju Sarajeva, ko so pri njem zaplenili določeno količino mamil. Policija ga je prijela v okviru preiskave tožilstva z imenom Market v povezavi s tihotapljenjem okoli enega kilograma kokaina v BiH, ki so ga zaplenili februarja na območju Banjaluke. Poročajo bosanski mediji.

Tožilstvo je pripor predlagalo, ker kot tuj državljan z odhodom iz BiH ne bi bil več dosegljiv za pravosodje države, ter nevarnosti, da bi lahko ponovil kaznivo dejanje ali dokončal že začeto, piše v sporočilu na spletni strani tožilstva. Piše portal ATV Banja Luka.

In kdo je Mitja Kontič? Sin znanega, že pokojnega dolgoletnega župana Velenja Bojana Kontiča. Mitja naj bi bil tudi nekdanji predsednik Mladega foruma SD Šaleške doline in eden bolj prepoznavnih obrazov SD.

Zamislite si pogrom, če bi mamila prevažal član SDM. A ker gre za člana Mladega foruma SD so levi mediji ob tej novici utihnili?

Povezane objave

Vlada za migrante kupuje 400 vzmetnic. To je na noge spravilo jezne prebivalce Središča ob Dravi

Tako so levičarski podporniki teroristov Hamasa napadli Ruparjevo novinarsko konferenco

Objavljamo lokacije v Mariboru, kjer bodo policisti v petek merili hitrost!