Tomažu Modicu 2 jurja našega denarja? On pa še naprej hvali vlado na Svet24

fotomontaža

Tako gredo Golobovi posli, vzajemno in z roko v roki z novinarji, da le nebi kaj grdega napisali o tej vladi, ki se bolj tone v tej levičarski luknji.

Propagandni stroj, ki se imenuje kar Gibanje svoboda melje z vso hitrostjo. Še hujše kot nekoč Hitler v nacistični Nemčiji. Podrejanje medijev v Sloveniji je glavno sporočilo vladajočih. Kajti če imaš medije imaš vse. Še malo, pa se bo vladni, beri sovražni, prevzem zgodil tudi na RTV, kjer že čakajo novi levi novinarčki, da zasedejo svoja mesta.

Seveda pa pojasnil, zakaj je GEN-I Roberta Goloba s 103.000 evri financiral podjetje SEEM M. & C, ki ga je ustanovila in dolgo vodila Vesna Vuković, likvidiral pa pred nekaj tedni Primož Cirman, še kar ni. Denar je temu nenavadnemu podjetju novinarjev nakazoval tudi današnji finančni minister Klemen Boštjančič. In ta novinarka, portala, ki je bil ustanovljen za pisanje neumnosti o Janezu Janšo, je sedaj glavna piarovka prav Roberta Goloba.

In da bo zadeva še bolj prepričljiva je pod Golobovo okrilje prišel tudi Tomaž Modic, nekakšen svetovalec Mojce Pašek Šetinc, ki se svaljka po državnem zboru za naših 2000 evrov na mesec, Kakšen mesec več in  kakšen mesec manj. Dejstvo je, da je Tomaž Modic direktor in soustanovitelj podjetja Providenta, d. o. o., novinar spletnega portala Necenzurirano.si, direktor TM, Medijska produkcija in svetovanje, s. p..

Med drugim Modic dela za medij, ki je zadnja leta sinonim za propagandno dejavnost. Ta teden je bila ta propagandna dejavnost za Goloba s preusmerjanjem pozornosti s podtikanjem, da je glavni problem Janez Janša, da na ta način Golobu mu ne bi bilo treba pojasniti nakazil iz GEN-I na Kosovo. Svet 24 je zagotovo največji Golobov navijaški portal, poleg Reporterja. O naslovih pa presodite sami.

Golob in GEN-I pred lanskimi volitvami niso bili pripravljeni pojasniti, zakaj so podjetju, ki ga je do 10. maja 2021 kot direktorica vodila Vukovićeva, nakazali 103.000 evrov, podobno tega niso pojasnili novinarji portala Necenzurirano.

vir: Spletni časopis

Povezane objave

Saj ni res pa je. Za inštalaterja strojnih inštalacij v SLOVENSKI Bistrici, obvezno znanje albanščine?

Levi ekstremist, ki preganja “desne” novinarje, nadlegoval Jožeta Možino?

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

1 komentar

resnisembil jaz 28. 01. 2023 - 12:18
smrt golobizmu
Dodaj komentar