Tragično je preminil še en mlad slovenski športnik!

Šport je pretresla še ena žalostna vest. Konec tedna je umrl še en slovenski športnik, 33-letni odbojkar Jure Jež.

Konec tega prazničnega tedna  je še ena tragedija prizadela slovensko športno javnost. »V globoki žalosti sporočamo, da se je naš soigralec in prijatelj Jure Jež smrtno ponesrečil. Naše iskreno sožalje velja žalujoči družini,« so sporočili iz SK Zadruga Aich Dob na avstrijskem Koroškem.

Z žalostno novico oglasil tudi povratnik v najmočnejšo (I. DOL) slovensko odbojkarsko ligo, OK Fužinar iz Raven na Koroškem. V žalostni vesti so zapisali, da se je mnogo prezgodaj moral posloviti od dolgoletnega kapetana, 33-letnega Jureta Ježa. OK Fužinar je v čustvenem sporočilu za javnost zapisal, da »je bil prvi med enakimi v nekaterih težkih letih za naš klub, a je s svojo vztrajnostjo kot po pravilu dokazoval, da besede nemogoče ni v njegovem slovarju. Na igrišču je bil oster in nepopustljiv, v garderobi pa vedno pripravljen za šalo in zabavo. S svojo srčnostjo je bil pravi zgled mlajših generacij, ki so tudi z njegovo pomočjo postale boljše na igrišču in predvsem zunaj njega.

Vzrok smrti ni znan, Jure je, kot pišejo Slovenske novice, umrl v prometni nesreči, star komaj 33 let.

 

Povezane objave

Nekdanji sekretar stranke SMC: “Brglez bi zatajil še svojo mamo za kariero”

Jože Možina povedal jasno in odločno zakaj danes NE stavka!

Bojan Požar: “Stavka na RTV je politični performans na naše stroške”

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več