Tudi iz Mladega foruma SD neprimerno do Božiča? Se spomnite tudi voščila Jerneja Štromajerja?

Ko mislimo, da smo od ponosnih naslednikov komunistov videli že skoraj vse, pridejo še člani Mladega foruma in še oni popačijo praznovanje božiča.

Božič, najlepši krščanski praznik, ki ga kristjani praznujemo praktično po celem svetu ima v Sloveniji problem, ki se imenuje zanikovalci Božiča oziroma Socialni demokrati. Kako ni ponosnih naslednikov zveze komunistov sram, ko so Slovencem njihovi predhodniki vzeli praznik, ki je zagotovo najlepši, najbolj prijateljski in najbolj pristen. In sedaj pomen božiča izkoriščajo še njihovi mladi nasledniki, mladi forum SD.

Srečen božič! In ne pozabite na modrosti najstarejšega socialista, so na twitterju žaljivo zapisali:

Zagotovo se spominjate tudi žaljivega zapisa nekdanjega državnega sekretarja na Ministrstvu za šolstvo iz Mladega foruma SD, Jerneja Štromajerja, ki se ga je letos prijel vzdevek bucko in je, vernikom pred dvema letoma voščil Božič z besedami: “Srečen božič, Umazane živali!” Kot je povedal v zagovor naj bi citiral stavek iz filma, Sam doma. A vsak izgovor pri stranki SD prav pride, še posebej, če gre za praznik, ki so ga prepovedali prav komunisti.

P.M.

Povezane objave

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

To nastane, ko se poslanec Svobode zmoti pri glasovanju!

Vlada za migrante kupuje 400 vzmetnic. To je na noge spravilo jezne prebivalce Središča ob Dravi