Tudi to je svoboda. Delavki vrtca dovolili suspenz kar do leta 2027.

Svoboda Radenci, slika družbeno omrežje

Pod svobodo se resnično dogajajo zanimive in nejasne prispodobe, ki so za normalnega človeka res nepredstavljive?

V naše uredništvo smo prejeli zanimivo zgodbo iz Radencev. Tiste občine, kjer so se v Svobodi že pred volitvami videli, na čelu občine in občinskih podjetij. Baje so imeli tudi že velike načrte. A sedaj lahko 4 leta sanjajo še naprej.

V naši zgodbi gre za resnično zanimiv precedens, ki mu nismo bili še priča pa tudi v Evropi bi kaj takega težko odkrili. A sedaj, ko imamo Svobodo, je tudi v naši državi vse možno. Tako naj bi vzgojiteljica Mirjana Kreslin (Gibanje svoboda), v enem izmed vrtcev v Radencih, že 11. november leta 2022, torej nekaj dni pred županskimi volitvami podala prošnjo za suspenz, ker naj bi odprla svoje podjetje in ker je še negotova pred novim izzivom, Z drugimi besedami, prepričana je bila, da lahko kandidat Tone Žižek (Gibanje svoboda) postane župan občine Radenci, sama pa naj bi potem lobirala za službico? A se je malo zataknilo. Svoboda je volitve namreč gladko izgubila!

Največja zanimivost pri vsem tem pa je ta, da je suspenz po lastni želji, Kreslinova dobila kar do leta 2027, ko bi jo spet čakala služba vzgojiteljice. Torej po naslednjih lokalnih volitvah? Očitno je to v svobodi nekaj novega?

Sicer pa imajo pri Kreslinovih doma v Radencih mini živalski vrt, kjer imajo med drugim tudi opice. In če lahko potegnemo skupno vez, med s stranko Svoboda, Kreslinovo in predsednico državnega zbora, potem upajmo, da spet ne bo prišlo do kakšne posvojitve, ali pač?

Povezane objave

Mesec Oktober: Jesenska simfonija barv in priložnosti

Jaša Jenull je spet packal po Ljubljani. Tokrat pred ministrstvom za zdravje

Kot v komunizmu! AKOS zaradi sovraštva zahteva odstranitev te oddaje!

5 komentarjev

Chili 4. 06. 2023 - 7:55
Kaj je ta medij namenjem ljudem? Ni videti.
mona lisa 4. 06. 2023 - 6:40
Opičja vlada pa pleše.
AOMORI 4. 06. 2023 - 7:25
Rad imam opici z imenom Urška.
Tone Novak 4. 06. 2023 - 13:30
Pol naj ji suspenz podaljšajo kar do konca. 🤣
mona lisa 5. 06. 2023 - 1:20
Tako je to če si njihov.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več