Uboga Nikica? Nekdo naj bi jo zmerjal in se pognal za njo.

Nika Kovač, slika, družbeno omrežje X

Nika bo spet na vseh naslovnicah levih medijev, kjer si ponovno išče pozornost? Sredi belega dne, naj bi jo nekdo zmerjal in žalil, za tem pa se zagnal za njo.

“Danes se mi je zgodilo ponovno. Napad. Spet,” je Inštitut 8. marec sporočil na Twitterju. Kovačeva je bila deležna žaljivih besed, nato pa je neznanec “vstal, se zagnal proti njej in vpil”. Stekla je v lokal, kjer se je dobila z dekleti, nemudoma poklicala policijo in podala prijavo.

Na Twitterju je Nika zapisala, da je šlo za napad, v nadaljevanju pa da je nekdo stekel za njo. Torej je ni nihče napadel, saj z njo ni imel fizičnega stika. Nekdo naj bi jo le zmerjal in se pognal za njo.

Kot je zapisala, jo je osumljenec vprašal, ali je z Inštituta 8. marec, nato pa pripomnil: “Nič nisem vesel, da te vidim, nanekrat vstane in se zažene proti meni. Vpije. Vpije o delovanju Inštituta. Vpije o temah, kjer po njegovem mnenju, ne reagiramo pravilno. Grozeče se približuje. Gospod za mizo v lokalu opazi. Reče, naj sedem k njemu. Skuša pomiriti nasilneža. Vzpostavi distanco. Jaz pa v stiski stečem v lokal. Pokličem policijo. Oddam prijavo. Policista ste izjemno korektna in prijazna. Še en obisk policije je opravljen.” Upajmo le, da je tokrat njena rokica vredu.

 Je pa na koncu zapisala, da s puncami “fajtajo” dalje. Kako tudi ne, saj naj bi, kot poroča portal Nova24TV, iz tujine prejeli kar precej denarja. Fundacija Guerrilla Foundation, ki je leta 2021 različnim “gverilskim organizacijam” po Evropi in ZDA skupno namenila kar 544.500 evrov je očino nova partnerka 8. marca. Skupno je ta fundacija Sloveniji namenila kar 48,5 tisočakov: za Inštitut 8. marec kar 30 tisočakov, za “samoniklo iniciativo” Ambasado Rog pa 18,5 tisočakov. 

Lahko je s polno ritjo, fajtat dalje?

Povezane objave

Tako so levičarski podporniki teroristov Hamasa napadli Ruparjevo novinarsko konferenco

Če to ni najbolj bizaren nepremičninski oglas za hišo sredi Ljubljane.

Našli novo starleto? Kandidate za Evropske poslance Svobode je postrojila kar Golobova ljubica.

4 komentarji

piko8 13. 03. 2023 - 19:44
Pa kdo si želi mazat roke stem zavaljenim GNOJEM od kovačeve Kobile 🐷🐽🐖🤣😂!!
mona lisa 14. 03. 2023 - 2:42
Ko bi tej krastači nekdo hotel odrezati smrdljivi jezik pa naj potem fajta z debelo pokvarjeno ritjo.
ivanka ponikvar 14. 03. 2023 - 3:00
nikica .....odfajtaj domov pase trikrat zakleni.da bomo imeli enkrat mir SLOVENCI PRED TVOJIMI IDEJAMI VLADANJA.DOST TE IMAMO JOKICA.
Dodaj komentar