Upokojenci v petek 31. marca tudi pred predsedniško palačo in vlado!

Upokojenci bodo ponovno stopili skupaj. Tokrat se bodo zbrali 31. marca ob 15. uri na Trgu republike v Ljubljani. Organizator shoda, Inštitut 1. oktober  tokrat opozarja, da je potrebno biti glasen.

Tokratni shod bo malce drugačen od ostalih shodov, Saj je pomembno, da upokojence slišijo tudi vladajoči. Ker jih enostavno ignorira predsednica Slovenije Nataša Pirc Musar in predsednik vlade Robert Golob bodo upokojenci glasno opozorili na svojo prisotnost pred predsedniško palačo in pred vlado. 

To je sporočilo Inštituta, 1. oktober:

Pričakujemo okoli 40.000 ljudi! Če nas bo več, bomo samo še bolj močni. Potrudimo se in bodimo na prizorišču! To pot bomo zaprli nekatere ulice po Ljubljani! Iz platoja bomo vsi odšli do palače predsednice države in nato na Gregorčičevo pred vlado!

Harmonikarji gredo na čelu protestnikov! Zapeli bomo pred poslopjem vlade Robertu Golobu in pred palačo predsednice Nataši Pirc Musar, nato nadaljujemo nazaj na plato, kjer se bo začel protestni kulturni program! Prosimo, s seboj prinesite slovenske zastave, bobne, pokrovke, stare lonce in kuhalnice, piščalke, raglje, sirene. Strankarski simboli niso zaželjeni. Na transparentih naj bo kulturna vsebina z zahtevami za boljše življenje upokojencev in dostojanstvena vsebina namenjena Robertu Golobu. Ne gre se za politiko, gre se za naše pokojnine, plače delavcev, proti norostim, ki jih dnevno stresa dr. Golob in vlada, ki nam dela pokop države!!

Bodimo dostojanstveni, kulturni, ponosni in odločni!  Bodimo Slovenci!!!

Za sabo ne bomo pustili ničesar, odnesli bomo vse, kar bomo prinesli, želimo imeti čisto in urejeno, kot smo navajeni od doma!! Shod bo nekoliko daljši, za obhod se dobro obujte, kdor ne bo mogel hoditi naj počaka na ploščadi!

Odločno gremo po svoje pravice!! Robert Golob nam bo moral prisluhniti! Če v svoji nadutosti misli zamenjati ljudstvo naj mu sporočimo, da vedno ljudstvo zamenja oblast!

To sporočajo organizatorji shoda, Inštitut 1. oktober!

vir: Inštitut 1. oktober

Povezane objave

Stojmenova Duh, trdi, da je tujka. Kako je lahko potem slovenska ministrica? (video)

POZOR! Pogrešajo 11-letnega dečka. Ste ga videli?

V Svobodi imajo le 7 kandidatov za evropskega poslanca. Na listi tudi “pručka”?

4 komentarji

Andrej59 22. 03. 2023 - 13:47
👍 pridemo
Petat 22. 03. 2023 - 18:12
Kje to ima, pravnomočno obsojeni lopov, kriminalec bo vodil upokojence, celo življenje sam dela zdrahe!!! zdaj bo živel na račun upokojencev????? Gdo zdaj finančno podpira tega kriminalca???? in zakaj??? za dobro upokojencev??? NE, sigurno NE, za lasno rit skrbi.
Anton 23. 03. 2023 - 12:39
Itak, da maš prav. Samo naivneži to ne vidijo. Enkrat lopov, vedno lopov.
Sony Globokar 28. 03. 2023 - 14:59
Protest bi moral organizirati ZDUS in stranka upokojencev pa sta zaspala. Žal! Kaj bo? Pojma nimam.
Dodaj komentar