Urška Klakočar Zupančič, DZ zamenjala kar za šank #video

(zajem slike)

Ena najbolj norih idej Golobove vlade je ta, da za predsednico Državnega zbora postavi nekdanjo sodnico, ki je zaradi pisanja neumnosti izgubila službo, a pristala v politiki.

Očitno Urška Klakočar Zupančič, katera je od začetka samega nastopa, kot predsednica Državnega zbora polna afer in nerazumljivih odločitev. Spomnimo se samo njenega plesa pred častno četo slovenske vojske, mahanja z roko, kot da nebi bila pri pameti. Odvzemanje besede opozicijskim poslancem kar povprek. Odločitev kaj se lahko sprašuje predsednika vlade in kaj ne. Da o aferi falkon sploh ne govorimo.

Sicer pa si Urška Klakočar Zupančič zamišlja delo državnega zbora bolj po svoje. Enkrat ga spremeni v boksarski ring, kjer boksa s poslancem Dejanom Zavcem, drugič pa si domišlja, kot da je za šankom in na mestu za predsednico DZ vztrajno pije kavico.

Pa smo državljani s prihodom humorista Šarca, pred štirimi leti mislili, da smo dobili cirkus v parlament. A očitno pozabili, da glavna klovnesa šele prihaja?

Povezane objave

Slovenija ima novega milijonarja. V žep bo pospravil kar 51. milijonov evrov

Tudi to je Ljubljana! Poglejte si tega nestrpneža, kako je napadel Ukrajinko

Neznanje zemljepisa. V oddaji “Delovna akcija” na POP TV, so kraj Pišece preselili kar na Dolenjsko.

3 komentarji

Pepe Vasjebe 28. 01. 2023 - 7:53
400 in nekaj več taužent volivcev sramote z imenom SVOBODA, a vam je kaj nerodno? A je že čas, da začnete naokoli hoditi s škrnicljem* na glavi. *Za polpismene volivce SVOBODE: - škrnicelj: papirnata vrečka, v katero se v trgovini zavije posamezno, kupljeno živilo.
Metod Kvargl 31. 01. 2023 - 17:13
Pa kaj jo samo najedate? Ali ste ji nevoščljivi njene lepote in uspeha v življenju? Jaz jo imam pa prav rad. Najbrž bi mi sedaj rad kaki pametnjakovič zabrusil, naj si jo peljem domov. Z veseljem si jo bi, a nimam pogojev....
mona lisa 2. 02. 2023 - 3:02
Kura.
Dodaj komentar