V E.Leclercu so levičarskega provokatorja brez maske odslovili iz trgovne!

Na spletu se je pojavil posnetek provokatorja, ki je ob spremstvu varnostnikov in trgovine želel izvedeti, zakaj ne sme v trgovini E.Leclerc nakupovati brez mask in pri tem zahteval direktorja trgovin.

Provokator želel nakupovati brez maske

Od levičarjev smo navajeni marsikaj, a kaj takega, pa še ne. Na Facebook profilu smo zasledili (lažni) profil Nikite Xever, ki ga uporablja levičarski provokator, ki skuša ljudi prepričevati, naj v trgovinah in trgovskih centrih NE nosijo mask. Na zapis omenjenega profila, smo se obrnili tudi sami in osebi prilepili članek z zakoni kazenskega zakonika (KZ-1-NPB4) o prenašanju nalezljivih bolezni 177. člena. A levičarska pamet provokatorju ni dala miru in je (brez maske seveda) v Trgovskem centru zahteval direktorja trgovine, ki je ravno tisti trenutek ravno v bližini spremljal dogajanje. Optimist, ki meni, da mu nihče ne sme zapovedovati nošenja mask v trgovinah, je nato dejal, da ima lepo napisan dokument od “pravnik”a Andraža Terška v katerem naj bi pisalo, da odlok ni zakon. Po njegovem mnenju “ni nobene zakonske podlage, s katero bi bilo obvezno nošenje mask v trgovinah, ker je epidemija že zdavnaj preklicana.”


No mogoče je (lažni) profil Nikite Xever, mislil, da je tudi direktor centra E.Leclerc kratke pameti. le-ta JE sicer pogledal dokument, provokatorju pa je takoj pokazal vrata in dejal: “Nasvidenje gospod!” Čeprav se levičarski skraJnež ni hotel takoj odgnati in je še vedno nekaj renčal, se je na koncu le pobral iz trgovskega centra. 

Vsa zahvala in spoštovanje gre trgovskemu centru E.Leclerc, kjer jim je zdravje tako trgovcev, kot kupcev na prvem mestu. Zagotovo pa policijo čaka še veliko dela da odkrijejo kdo stoji za lažnim profilom Nikite Xever in odkrijejo dejanskega nergača, ki nakupuje brez maske.

Če pa želi omenjeni nergač res zapraviti 150 evrov, kot sam piše, pa naj se raje obrne na kakšne drugačne ustanove, kjer denar lahko zapravi recimo za zdravljenje.

MG


Povezane objave

Središče na nogah! Urad za migracije potrdil, sklep vlade: “V Središču ob Dravi bo stal azilni dom.”

Precej klavrna podpora za Stojmenovo Duh. Kdo ji je dal podporo?

Stojmenova Duh, trdi, da je tujka. Kako je lahko potem slovenska ministrica? (video)

2 komentarja

Jože Bulc 25. 08. 2020 - 15:39
A BI lahko mediji stranke SDS napisali članek brez laži ???? Ne gre.... Kje imate dokaz ???? Nimate, torej ste politični provokatorji. Nič novega.
Jože Košir 25. 08. 2020 - 17:28
kaj je imel osebno z imenom Levičarski Provokator in namesto fotografije kramp in lopato al kako so ga prepoznali,,me prav zanima ??? resno prosim avtorje tega pamfleta da mi svetujejo kako naj se zrihtam da me ne bodo krstili, kot so tega ali pa hujše kot desničarsko podgano ipd
Dodaj komentar