V Hočah nadaljujejo z uničevanjem plakatov. Tokrat posredovala policija

Nekateri privrženci župana občine Hoče-Slivnica Marka Soršaka so očitno zelo divji. Protikandidat Vojko Golob, je samo v treh dneh moral nadomestiti že skoraj petdeset plakatov,

Tokrat pa ni šlo samo za objestnost na tablah in obcestnih plakatih, ampak se je nekdo spravil na jumbo plakat, ki je bil postavljen v Hočah. Gre za plakat 3×2 metra je bil postavljen na veliki leseni konstrukciji, katere ni tako zlahka podreti. Poleg tega so ta plakat podrli z očitnim namenom huliganstva saj so načrtno pohodili znak stranke SDS in sliko kandidata Vojka Goloba. Danes je bila na prizorišču tui policija, ki je vzela nekatere odtise, z namenom, da se katerega od vandalov tudi izsledi.

“Sprašujem se, zakaj vandali uničujejo samo moje plakate in ne drugih. Zakaj ne moremo kulturno izpeljati volilne kampanje in pustiti ljudem, da se sami. odločijo,” je za naš portal dejal kandidat za župana občine Hoče-Slivnica, Vojko Golob.

Povezane objave

Maribor se digitalizira: Nova aplikacija M mobilnost

Intervju, predsednica SDM Maribor, Maša Medved: “Ni dovolj, da samo čakamo!”

Imamo posnetek napada na voznika mariborskega avtobusa.

1 komentar

mona lisa 5. 11. 2022 - 14:14
To je levaška strpnost.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več