V mlaki krvi v okolici Lenarta, obležal nekdanji policijski inšpektor

Mariborski policisti obravnavajo kaznivo dejanje povzročitve hude telesne poškodbe moškega v okolici Lenarta, o čemer so bili obveščeni v torek zjutraj.

Neuradno, se je napad zgodil na območju Jurovskega Dola, žrtev pa naj bi bil nekdanji policijski inšpektor. Slovenske novice pišejo, da je ležal v luži lastne krvi blizu novega pokopališča.

Na Policijski upravi Maribor so v današnjem sporočilu za naš portal zapisali, da je bil moški odpeljan v bolnišnico. “V zvezi s tem je bil opravljen ogled kraja kaznivega dejanja, trenutno pa nadaljujemo z zbiranjem obvestil in preiskavo navedenega kaznivega dejanja,” so dodali.

Po neuradnih podatkih več medijev je žrtev nekdanji policist in nekaj časa tudi komandir na policijski postaji v Šentilju Branko Pivljakovič.

Kot piše Večer, so o Pivljakoviču mediji poročali pred časom, saj so takrat policijskega inšpektorja v sektorju uniformirane policije mariborske policijske uprave leta 2019 osumili, da naj bi neupravičeno vstopal v bazo policijskih podatkov. Zoper njega je bila nato spisana kazenska ovadba zaradi suma zlorabe uradnega položaja ali uradnih pravic ter ponareditve uradne listine. A jo je tožilstvo pozneje zavrglo, kljub temu pa je izredna odpoved delovnega razmerja, ki jo je dobil v policiji.

 

Povezane objave

Veselo in prijateljsko vzdušje na srečanju Podravske regije SDS v Račah

Razgrajal po trgovini in se podelal. Policisti so ga odpeljali

Najprej je kolesaril proti Janševi vladi, ga zmerjal s pošastjo, sedaj pod Golobov vlado pa joka?