Vajglova polomijada v Mariboru. Na predvolilni dogodek prišlo le pet ljudi

Ivo Vajgl, ki želi postati predsednik države ne uspeva ravno privabiti širšega občinstva, ne z leve, še manj pa z desne strani. Njegov stojnica v Mariboru pa več, ali manj sameva.

Kot je zapisal Bojan Požar, je imel Ivo Vajgl včeraj v Mariboru predvolilni dogodek, s katerim je očitno hotel popihati na dušo Mariborčanom.  Vajgl je sicer rojen Mariborčan. V  prostorih Ekonomske poslovne fakultete je v modri dvorani na Razlagovi ulici 20 v Mariboru, Vajglu uspel neverjeten “podvig”, uspelo mu privabiti zgolj pet (5) obiskovalcev, od tega je bila ena njegova sošolka iz 3. A razreda slavne mariborske Prve gimnazije. Med maloštevilnim članom Vajglovega volilnega štaba, je bil prisoten tudi tudi nekdanji poslanec Golobičevega Zaresa Tadej Slapnik. Med novinarji pa le Bojan Požar.

Očitno je štab Ivana Vajgla bolj slabo obveščen o medijih na področju Maribora. Našemu mediju vabilo na Vajglovo “monodramo” namreč ni bilo niti poslano. Kar sicer ni nič narobe, saj bi nas ob Vajglovem moraliziranju in predavanju petim ljudem postalo še sram.

Sicer se je pa Ivo Vajgl podal v boj za predsednika s podpisi volivcev, kar pomeni, da mora zbrati 3000 overjenih podpisov podpore, podprli sta ga namreč zastareli in komaj še živi stranki  LDS in DeSUS, ter stranka Naša prihodnost Ivana Galeta. Vajglova stojnica na Trgu svobode v Mariboru, pa več ali manj sameva. Sicer Vajgl zase pravi,  da je kljub starosti, šteje namreč  79-let, v dobri kondiciji, trdnega zdravja in da ima jeklene živce. Te bo v tej kampanji res potreboval, še posebej, če bodo njegovi obiski predvolilnih srečanj tako slabo obiskani.

Povezane objave

BOMBA V MARIBORU! Na Teznem našli bombo iz druge svetovne vojne

V mariborskem zaporu izbruh epidemije garij. Zdravstveni delavci v pripravljenosti.

POZOR! Zaradi naleta treh vozil zaprt del štajerske avtoceste, nastajajo zastoji

1 komentar

mona lisa 16. 09. 2022 - 3:15
Starina bi bil rad predsednik. Naj doma pravnuke čuva če jih ima.
Dodaj komentar