Večerova manipulacija z mariborskim poslancem SDS Dejanom Kalohom.

slika: fotomontaža

Večer, časnik z (levo) težo, si je danes privoščil manipulacijo z imenom poslanca SDS Dejanim Kalohom, v zvezi plačila kazni dijakom, ki so ogrožali javno zdravje.

Manipulacije mariborskega Večera

Polnoletni dijaki, ki so pred mesecem dni na nelegalnem protestu na Trgu svobode v Mariboru zahtevali izobraževanje v šoli, so prejeli globe, mladoletni pa pozive na sodišče glede na to, da je šlo za nelegalni protest v času epidemije, ko je bilo prepovedano zbiranje ljudi.

So pa seveda v mariborskem levosučnem Večeru, ki naj bi bil vse manj brani časopis, našli, ne boste verjeli povezavo z stranko SDS. V mariborskem zobozdravstvenem podjetju VBO, so se namreč odločili, da bodo dijakom plačali kazni. No to zobozdravstveno podjetje seveda s stranko SDS nima nobene povezave. Povezava z Dejanom Kalohom, mariborskim poslancem SDS, je le v tem, da podjetje vodita svakinja Vesna in brat poslanca Marko. Pri podjetju, ki je očitno levosučno usmerjen, kot vse manj brani časopis, pa sodeluje tudi, ne boste verjeli, “mali Fištravec”, Saša Pelko.

[color-box color=”blue”] Dejan Kaloh: “S posli mojega brata in svakinje nimam nič, pa tudi z njegovim podjetjem ne. Še manj pa je v tej zgodbi posredi stranka SDS.”[/color-box]

Širiti informacije je eno, manipulirati s članki, pa povsem nekaj drugega, a to pri Večeru očitno znajo. Prav zanimivo pa je, kako se Večer zavzema za dijake, ki so kršili ne le odredbe o prepovedi zbiranje v času epidemije, ampak zavestno ogrožali javno zdravje.

Je tak medij res vreden da ga ljudje resno jemljejo?

PM

 

Povezane objave

Objavljamo lokacije v Mariboru, kjer bodo policisti v petek merili hitrost!

Vikend rezerviran za člane SDS, mariborske in podravske regije!

Pozor! Prihajajo nevihte z nalivi, sodra, veter in sneg. (grafika padavin)