Vidni član LMŠ Boštjan Poklukar se je spravil nad SMC. Ti mu niso ostali dolžni.

Boštjan Poklukar slika: Škandal24

Vidni predstavnik LMŠ Boštjan Poklukar, nekdanji notranji minister Šarčeve vlade ne more pozabiti, da ni več del vladne pogače.

Poklukar nad poslance SMC

“Ministrica za šolstvo privoščljivo molči, ko dijake vabijo na sodišče in jim policija izreka globe! Minister za javno upravo nebogljeno molči, ko mu rušijo plačni sistem javne uprave, minister za gospodarstvo vse bolj in bolj molči o nabavi zaščitne opreme. Predsednik Državnega zbora sprenevedavo molči, ko rušijo STA, potem pa jih hinavsko pošilja iskat pravico na sodišče;” vehementno pravi Boštjan Poklukar, vidni predstavnik LMŠ.

[color-box color=”blue”] Sta pa Poklukarju zato hitro vrnila žogico člana SMC-  Poslanka Monika Gregorčič, je na nizkotne očitke odgovorila, da “mnogi v opoziciji nikoli ne bodo razumeli svojih napak in zgrešenih potez. Zato se raje ukvarjajo z drugimi. A te ponižne dekle na levi, v goreči želji po vrnitvi na oblast sklepajo slabe Kul kompromise, lastnih “kiksov” pa ne vidijo.[/color-box]

[color-box color=”blue”] ” Oglasil se je tudi poslanec Gregor Perič, ki je Poklukarju predočil strategijo LMŠ: “7 korakov za uspešno demontažo sredine: Sesuvaš ministre & koalicijske partnerje. Rukneš vlado. Blefiraš o dogovoru o skupnem nastopu na predčasnih. Zavračaš dialog o rekonstrukciji vlade. Se skregaš še v opoziciji. Sesuvaš KUL. Se še enkrat skregaš.”[/color-box]

Boštjan Poklukar, vsevedi poslanec LMŠ, se tudi na volitvah ni najbolje izkazal. Dobil je le 1.449 glasov, kar 1000 glasov manj, kot član stranke SDS Bojan Homan. Kot hudo “sposoben” se je Poklukar izkazal tudi, kot notranji minister. Tako je recimo odgovarjal poslanki SDS Anji Bah Žibert. Seveda nič od tega, kar je povedal ni bilo res.

PM

Povezane objave

Za otroke umorjene Sabine so zbrali denar dobri ljudje. Poskrbeli tudi za računalnike.

Levi ekstremist, ki preganja “desne” novinarje, nadlegoval Jožeta Možino?

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

1 komentar

Brane 9. 03. 2021 - 15:41
V prvi vrsti se javljajo nespodobneži. Že prej ni bil verodostojen. Kaj nimajo taki nobene refleksije.
Dodaj komentar