Violeta Tomić joka o prevari, sama pa še vedno ni našla službe?

Violeta Tomič, slika: zajem zaslona

Le kdo se ne spominja od volivcev pozabljene poslanke Violete Tomić, ki je aprila še zadnjič stopila v hram demokracije in verjetno ne bo nikoli več. Hrbet ji je obrnila celo njena stranka Levica.

Violeta Tomič se sedaj lepo “svaljka” doma, baje službe še nima, saj naj bi še vedno dobivala nadomestilo od države. Kako prikladno. Se pa, sedaj, ko ima malo več časa, pritožuje, kako so jo ogoljufali pri menjavi oken v njenem stanovanju. 

»Pazite se ’samostojnega podjetnika’, ki vam za 8500 EUR pride menjat okna z lepilnim trakom!« se glasi njeno zadnje sporočilo. 

Kot lahko preberemo, se je za menjavo oken dogovorila z obrtnikom M. Ž. (obrtnika namenom nismo hoteli izpostaviti z Imenom in priimkom) in to že leta 2020. Takrat je plačala predplačilo 8500 evrov, potem pa je dve zimi zaman čakala na izvedbo storitve. Obrtnik je imel vedno nove izgovore, zdaj pa je le prišel, toda vse, kar je naredil, je bilo, da je okna zalepil z lepilnim trakom. No Takrat se je poslanka še “svaljkala” za naš denar po parlamentu.

Tomićeva se huduje tudi nad tožilstvom, ki goljufa ne bo preganjalo. »Dve zimi piha skozi dotrajana okna in dve leti plačujem kredit, čakajo me še tri leta plačevanja za nekaj, kar nimam! Prijavila sem goljufijo na policijo, naredili so zapisnik, a je državno tožilstvo sklenilo, da ga ne preganja, ker ni “izkazan namen goljufije.

Uboga Violeta!  

 

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Tako se napajajo iz državnega denarja in si koregirajo plačo, neizvoljeni člani Levice.

1 komentar

mona lisa 6. 12. 2022 - 2:25
Čefurka spravi se delat ne pa da te plačujemo mi.
Dodaj komentar