Volilna pravila za spremljanje volilne kampanje za lokalne volitve 2022, na portalu e-maribor.si

Slika: STA

V skladu z Zakonom o volilni kampanji objavljamo pravila za spremljanje volilne kampanje za lokalne volitve, ki bodo 18. novembra 2022.

V času volilne kampanje, ki se bo začela 19. oktobra 2018 in končala 16. novembra 2018 opolnoči, to je 24 ur pred dnevom glasovanja, bo naš portal e-maribor.si v novinarskih prispevkih spremljal pomembna dogajanja, povezana z volitvami.

Uredništvo portala e-maribor.si, bo o načinu, obsegu in vsebini novinarskih prispevkov odločalo samostojno in skladno z uredniško politiko, zakonom in profesionalnimi standardi. Portal se bo v skladu z Münchensko deklaracijo in novinarskim kodeksom izogibal objavi vsebin, za katere ni nobenega dvoma, da pomenijo sovražni govor ali klevetanje.

Plačana volilna propagandna sporočila z volilnimi oglaševalskimi vsebinami bodo na portalu objavljena z navedbo naročnika. Za vse kandidatne liste veljajo enaki pogoji oglaševanja in cenik, objavljeni na spletni strani portala e-maribor.si.

Portal e-maribor.si bo v skladu z uredniško politiko morebiti objavljal tudi strokovno izvedene raziskave javnega mnenja, pri čemer bodo navedeni naročnik, izvajalec in metodologija raziskave.

Uredništvo portala e-maribor.si, zanj, odgovorni urednik Mitja Grmovšek

Povezane objave

Ekskluzivno! Rupar vesel iz sodišča. Golobove ljubice ni bilo na spregled

Ob odkritju bombe iz druge svetovne vojne bo v Mariboru potrebna evakuacija.

Središče na nogah! Urad za migracije potrdil, sklep vlade: “V Središču ob Dravi bo stal azilni dom.”