Vrstijo se pozivi k odstopu mariborskega župana Arsenoviča?

Maribor je ponovno v zraku. Arsenovič draži položnice. Življenje v Mariboru, pod njegovim vodstvom postaja vse dražje. Zato pozivi k odstopu.

Pozivi k odstopu Arsenovića

Saša Arsenovič, velja za župana, ki je v Mariboru obljubljal zelo veliko. Spomnimo se idej o predoru pod mestom, novi knjižnici, ki je še sedaj ni, spomnimo se idej o novih mostovih preko Drave ipd. Vse kar smo Mariborčani dobili, pa je bila lepa “dnevna soba” pred županovo restavracijo. In to je dejstvo. Maribor pa vse bolj tone. Življenje postaja vse dražje, dražijo se parkirnine, dražijo se položnice občinskih podjetij, predvsem energetike.

So se pa mariborskega župana Arsenoviča lotili tudi na novo ustanovljeni strani Saša Arsenovič – Odstopi, katera se je ustanovila pred kratkim in kjer vabijo ustanovitelji  te strani, celo na proteste. O tem pa se zanimivo ni razpisal “županov” Večer, ali kakšen drug levosučni mariborski medij, ki je leta 2012 pompozno vabil ljudi na proteste proti Kanglerju.

Protesti v času, še vedno trajajoče epidemiološke slike, so sicer nezaželjeni. A zanimivo, petkovih “politkolesarjev” v Ljubljani nihče ne preganja in nihče se zaradi tega ne ne pritožuje. So pa na strani Saša Arsenovič – Odstopi, navedli nekaj zanimivih trditev, ki ne govorijo ravno v prid županu.

Proteste, ki so napovedani v soboto pred Mestno občino Maribor, bomo spremljali tudi na portalu e-maribor!

P.M.

 

 

Povezane objave

Objavljamo lokacije v Mariboru, kjer bodo policisti v petek merili hitrost!

Vikend rezerviran za člane SDS, mariborske in podravske regije!

Pozor! Prihajajo nevihte z nalivi, sodra, veter in sneg. (grafika padavin)