Pojdite z boni po Sloveniji! Predstavljamo destinacije (1. del)

Kam z boni po Sloveniji? Na to vprašanje vam bomo skušali odgovoriti v naših posebnih člankih, kjer vam bomo predstavljali destinacije in cene, ter skušali izvedeti še kaj več.

Z boni po Sloveniji (1. del)

TEMPLARJEVO POSESTVO-EcoCamp Sezona: 25. 5. – 10. 10. 2020, Šotorišče TEMPLARJEVO POSESTVO-EcoCamp je urejeno v vasi KOG, ki je 11 km oddaljena od Jeruzalema, 14 km od Ormoža in 15 km od Ljutomera. Gre za turistično lokacijo, ki je odmaknjena od naselja in leži pod vinogradom in ob vinski cesti JERUZALEM. TEMPLARJEVO POSESTVO-EcoCamp ni običajen kamp. Vsebuje mobilno infrastrukturo brez temeljev, umeščeno v naravni prostor. Narejen iz naravnih materialov najdenih v okolici. Za bivanje v TEMPLARJEVO POSESTVO-EcoCampu sploh ne potrebujete nobene kamp opreme. Tam vas že čakajo TEMPLARJEVE HIŠKE – majhne odprte lesene hiške, v kateri je postavljen šotor, opremljen z vzmetnicami, odejami in blazinami. Zraven dobite seveda svežo posteljnino. CENIK, TEMPLARJEVA HIŠKA, 23,00 € / osebo / noč

Turistična kmetija Jureš: Razgibana pokrajina nudi možnost pohodništva in kolesarjenja po okoliških pohodnih in kolesarskih poteh. V bližini so termalna kopališča Terme Banovci, Bioterme Mala Nedelja, Terme 3000, Terme Lendava in Zdravilišče Radenci. Razpolagajo z 5 dvoposteljnimi sobami in 1 apartmajem s čajno kuhinjo. Vse sobe imajo lasten tuš, tv, WC in intenet. Znani smo po pridelovanju vina (traminec, sauvignon, renski rizling, rumeni muškat), ki ima poleg kasaškega športa v družini dolgoletno tradicijo. Odrto imamo celo leto, ker želimo razvajati goste s prleškimi specialitetami, kot so oženjeni žganci z mlekom, meso iz tünke, zelje z vinom, žemljina pogača, pečenka z ajdovimi žganci in ajdovo kašo. Prodajamo tudi odprta in buteljčna vina.  CENIK Nočitev z zajtrkom: 25 € / osebo / noč

VILA ANNA Apartmaji Vila Anna, se nahajajo na mirni legi v središču kraja Radenci. Apartmaji Vila Anna so bili zgrajeni leta 2006 kot skupni projekt družine Jelen iz Radencev. Po pripovedovanju lastnika, Mirana Jelena, so ga mimoidoči velikokrat ustavljali in spraševali, ali se tukaj nudijo apartmaji. Sam se je čez nekaj let pogumno odločil, da zraven prevozne dejavnosti ustanovi družinske apartmaje in potencialnim gostom ponudi udobne namestitvene kapacitete, z vso opremo, ki jo sodoben popotnik potrebuje na oddihu CENIK 50 € / osebo / noč.

Apartmaji in ribogojstvo Povh ZAKAJ LJUBNO? Če nas obiščete, si v neokrnjeni naravi ne boste le spočili od vsakodnevnih skrbi, stresa in hitrega tempa življenja, pač pa tudi doživeli veliko novega. Ljubno ob Savinji je majhen kraj, ki leži v osrčju narave in predstavlja odlično lokacijo za raziskovanje prelepe Zgornje Savinjske doline, le nekaj deset minut vožnje so oddaljeni Logarska dolina, Golte, Mozirski gaj, Velika planina, Terme Topolšica mogoče pa vas pritegne kopanje v reki Savinji, obisk Kamniško-Savinjskih Alp…Cene apartmajev so zelo ugodne. CENIK (za turistične bone) 3 x nočitev za dve osebi v apartmaju + zajtrk za samo 200€ (vrednost enega bona).

Danes smo vam predstavili štiri zanimive destinacije, kamor se lahko odpravite za turistične bone. Vsak dan vas bomo z našim portalom popeljali po Sloveniji, zato da se boste lažje odločili.

Se nadaljuje…

MG


Povezane objave

V Svobodi imajo le 7 kandidatov za evropskega poslanca. Na listi tudi “pručka”?

Ruski hekerji nad Natašo Pirc Musar

POZOR! Zaradi naleta treh vozil zaprt del štajerske avtoceste, nastajajo zastoji