Za Goloba je 35.600 evrov bruto na mesec normalna plača?

slika, fotomontaža

Pri Odlazkovem Reporterju so se spet dovolili blatenje t.i. janševih medijev in skupaj z Golobom naredili zgodbico o uspehu, odrešenika.

Robert Golob: “Moja plača  je popolnoma normalna!”

“Moja plača ne samo da je zaslužena, je popolnoma normalna in odvisna od uspešnosti,” je v intervjuju za enega od levičarskih medijev, dejal predsednik stranke Gibanje Svoboda Robert Golob, ki je leta 2020 kot predsednik uprave energetske družben GEN-I zaslužil 35.672 evrov bruto oziroma 17.836 evrov neto na mesec. Piše Siol.net

Moja plača je vseh 15 let javna, nikoli je nismo skrivali. Janševi mediji so ‘odkrili’, da je nekaj narobe, tisti dan, ko sem se oglasil, da ne bom dovolil, da me v tišini zamenjajo. Petnajst let jih to ni zanimalo, od tistega dne najprej me vsak dan blatijo, s tem pa mi delajo uslugo, saj me delajo prepoznavnega, za kar sem jim po svoje hvaležen. Laži, ki so jih širili, so se izkazale za laži. Moja plača ne samo, da je zaslužena, je popolnoma normalna in odvisna od uspešnosti. Moja nagrada v poslovnem svetu ne izstopa, izključno pa je odvisna od poslovnih rezultatov družbe.” 

Očitno pa Golob ne razume dveh stvari. Da ne živi v Ameriki, kjer se za plačo, ki bi jo dobil za uspešnost, nebi nihče sekiral in da je sedaj politična osebnost, ki ne skriva ambicij po predsedovanju vladi. Za Goloba je očitno blatenje, če razkrivamo njegovo plačo in s tem se hvali celo na levičarskem portalu, ki nenehno blati predsednika vlade Janeza Janšo.

Zamislite si naslove člankov tega levega trobila, če bi Janez Janša prejemal tako plačo, kot Golob. A ker je Golob, zvezda kvazi portalov, ga pač kujejo v nebo.

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”