Zadnji komunist Milan Kučan, napadel Anžeta Logarja

Milan Kučan

Zadnji komunist Slovenije Milan Kučan je še kako aktiven, tudi na področju notranje politike, kjer daje navodila in izbira ljudi, ki so po njegovem mnenju najbolj primerni.

A Kučan vsaj pri izbiri predsednika države ni imel najbolj srečne roke. Njegov adut Nataša Pirc Musar očitno ni najbolj verodostojna. Podpiral naj bi še Iva Vajgla i sedaj na koncu še Milana Brgleza. Le kako bo skoraj že betežni starček volil za vse tri?

Zato pa Kučan pri Anžetu Logarju, ki je edini kandidat brez “masla na glavi” vidi hudo konkurenco in ker Kučan ne more iz svoje “rdeče” je moral povedati nekaj neumnosti: “Poskuša se dokazati sposoben sodelovanja z vsemi, pri tem pa ne zna povedati, kaj je storil, da SDS nebi delovala izključujoče. Ima nahrbtnik, ima okus in barvo. Človek s tako omajano verodostojnostjo in zavajanjem ne more biti predsednik Republkie Slovenije.” Je dejal Kučan

Zagotovo pa bi bilo dobro, če bi Kučan najprej pometel pred svojim pragom, saj je tudi on sedel na čelu države, kot predsednik s precej bolj omajano verodostojnostjo in krvavo preteklostjo. Da bivši komunisti s krvavimi rokami, sploh še zasedajo najvišje stolčke v državi je nekaj, kar ne boste našli nikjer v Evropi. Iz ozadja pa nam potem “betežni” starčki vedno pridigajo o poštenju in verodostojnosti, kar je sami nikoli niso imeli?

Povezane objave

Ekskluzivno! Skupina državljanov zahteva pripor zoper Natašo Pirc Musar.

Nagravžno! Nataša Pirc Musar za svojo promocijo izrabila kar Čeferina

Znana pevca sta bila za Natašo Pirc Musar in povzročila hude odzive desnih volivcev?

3 komentarji

Bojan Pavelsek 28. 09. 2022 - 7:40
Brez razburjanja, starček bo kmalu odšel. Potem bo še lepše, v tej lepi domovini.
mare 28. 09. 2022 - 13:23
Palček ne boš več dolgo.
Vesna Skukan 29. 09. 2022 - 18:13
Kje je gospa Matilda obtičala, da ga ne obišče...?
Dodaj komentar