Zakaj pri stranki SD ne marajo Dominike Švarc Pipan?

Dominika Švarc Pipan, zajem zaslona

Nekulturna pravosodna ministrica Dominika Švarc Pipan, je le še bleda senca Socialnih demokratov, saj naj jo tudi tam, nebi pretirano imeli radi.

Kongres Socialnih demokratov je kot podpredsednico stranke odpihnil sedanjo Pravosodno ministrico Dominiko Švarc Pipan. Tako je v stranki ostala brez funkcije. Naj bi pa volitve, kot piše portal Požareport izgubila predvsem zato, ker naj bi strankarska baza spoznala, da ji gre samo za funkcije in da se znotraj stranke pojavi samo takrat, ko se funkcije delijo. A prav tako ji pri volitvah zagotovo ni koristilo dejstvo, da je tik pred ptujskim kongresom skozi Odlazkove tabloide bruhala čez odhajajočega predsednika republike Boruta Pahorja

Spominjamo se tudi njenega NE ploskanja ob govoru predsednice evropske komisije Ursule von der Leyen. V času volilne kampanje pa je bila Dominika tista, ki se ni želela rokovati s takratnim predsednikom vlade Janezom Janšo. Rezultat na volitvah pa tudi veliko pove o njeni priljubljenosti. Na volitvah za državni zbor je v volilnem okraju Ljubljana Vič-Rudnik dobila le borih 6,08 % glasov. Pred njo so bili kandidati Svobode, SDS, Levice in celo NSi.

Sicer pa roko na srce, Dominiko Švarc pipan so nekam mogli vtakniti. Pa čeprav za pravosodno ministrico.

Povezane objave

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

To nastane, ko se poslanec Svobode zmoti pri glasovanju!

Vlada za migrante kupuje 400 vzmetnic. To je na noge spravilo jezne prebivalce Središča ob Dravi