Žaljivo! Blamaža nacionalne TV Črne Gore! Smeh med predvajanjem komemoracije

slika: RT CG

Napake na televizijah se po+ogosto dogajajo, a napaka, katero si je privoščila nacionalna televizija Črne gore nima opravičila. Je neokusna, žaljiva in za marsikoga škandalozna. Med predvajanjem komemoracije ob smrti nedolžno ubitih ljudi se v prispevku zasliši glasen smeh.

V dnevniku Radiotelevizije Črne gore je prišlo do škandala, ko se je med predvajanjem prispevka s komemorativne seje ob tragediji na Cetinju, v kateri je bilo ubitih 11 ljudi, šest pa jih je bilo ranjenih, zaslišal glasen smeh enega ali več ljudi. Medtem ko je v priponki prikazan govor cetinjskega župana Nikole Đuraškovića s komemorativne seje, je slišati moško osebo, ki je rekla “prisežem ti”, nato pa se je zaslišal glasen smeh, menda dveh oseb. (video youtube, vir: pobjeda.me)

Urednik Dnevnika je pozneje povedal, da je med predvajanjem prispevka prišlo do tehnične napake in da je neprimeren ton prišel iz studia druge televizije. Uredništvo in vodstvo RTCG se je že opravičilo  črnogorski javnosti, predvsem pa družinam žrtev zločinov na Cetinju, za hudo napako, ki se je zgodila v Dnevniku 2 med predvajanjem prispevka s komemorativne seje, katerega so objavili na portalu RTCG. Piše portal Pobeda.me.

Povezane objave

Električni skiro – osnovna pravila varne vožnje

Kordiševa bivša: “Kandidature ne podpiram!”

Nagravžna svoboda. Vrtanje po nosu in smrkelj v usta, kar med sejo

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več