Zaokrožila je slika Smodeja v Lidlovem puloverju. Kaj pravijo pri Lidlu Slovenija?

Dušan Smodej

Odkar je izbruhnila afera Smodej, se tako Dušana Smodeja, kot vpletenosti v njegove nečedne posle okoli Fotopuba vsi otepajo. 

Z Smodejem naj nebi imeli nič v stranki Levica, čeprav so člani redno zahajali v njegov Fotopub, V Levici naj nebi vedeli niti za njegove nečedno “podvige” za posilstva fantov in deklet. Ne vedo niti za neslavne zabave. Vsi so se distancirali. A slike in video posnetki kažejo na povsem drugačno luč. Zato bomo povezanost politikov z Dušanom Smodejem in Fotopubom iskali naprej.

So se pa ne družbenih omrežjih pojavile razne slike Dušana Smodeja. Javnosti ni ušla niti slika njegovega puloverja, trgovske verige Lidl, kjer so se spraševali, kaj ima ta trgovska veriga z njim. Po objavi omenjene Smodejeve slike so nam v Lidlu odgovorili:” Kot podjetje s Fotopubom ali njegovimi akterji nismo nikoli sodelovali. Oblačilo, ki vas je zmotilo, je bilo lani prosto naprodaj v naših trgovinah. Najostreje obsojamo vsakršno obliko nasilja in nadlegovanja. Verjamemo, da bodo pristojne inštitucije korektno opravile svoje delo.”

Se je pa ob objavi te fotografije pojavila še hudomušna ideja: “Fotka bi bila dobra ideja za reklamni slogu: V Lidlu smo cene privezali za radiator, ne bomo vas nategnili!

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Tako se napajajo iz državnega denarja in si koregirajo plačo, neizvoljeni člani Levice.