Zasačeni z leve! Le kaj so delali skupaj pred RTV, Forbici, Milinkovičeva in Pirčeva?

Po tem, ko je Golob uspel s svojim zakonom o RTV in so si levičarji, pod imenom nevladnih organizacij, prilastili RTV, se je začel boj za stolčke in program po meri levičarsko vzgojenih oddaj?

Stavke skrajno levega krila novinarjev RTV Slovenija so v času nekdanjega programskega sveta RTV postale   svojevrstna folklora. V retoriki in simboliki so vedno bolj podobni petkovim politkolesarjem, še bolj pa nacističnim zborovanjem v dvajsetih in zgodnjih tridesetih let prejšnjega stoletja.

Dve glavni akterki pa članica društva novinarjev Slovenije Tatjana Pirc in glavna “poročevalka” s shoda upokojencev, z drugega nadstropja TV hiše, Helena Milinković. In sedaj, ko je ustanovljen nov programski svet po meri levega političnega krila novinarjev na RTV, se torej ni bati več za stavke. Glavni omenjeni dami pa sta pomirjeni.

Sta se pa omenjeni dami slučajno ali bolje rečeno namerno, dobili z novim predsednikom programskega sveta RTV Goranom Forbicijem, levičarskim skrajnežem, ki je tudi direktor centra za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij. Zagotovo se omenjeni trije niso pogovarjali o vremenu ali o denarju, ki ga z našega žepa dobijo nevladne organizacije, pač pa o RTV? Ali pa sta mu dami  predali listek ljudi, katere nimata rade?

Pa lahko dovolimo, da bodo sedaj vladni predstavniki, njihova civilna družba in servilni novinarji ljudem natikali nagobčnike in jim (izven že zdaj prepovedanega širjenja sovraštva) dodatno cenzurirali ali celo pripravljali kakšne predloge nove zakonodaje?

Povezane objave

Drugo leto na TV Slovenija ne bo olimpijskih iger in EURA 2024? Pa naročnina?

Take novice v oddaji Arena, se nebi sramovali niti v Severni Koreji. (video)

Na RTV ukinjajo prenos SP v nogometu in OI, bodo pa menjavali okna in popravljali oddajnike

6 komentarjev

Janko Lisjak 9. 06. 2023 - 5:47
Po sliki sodeče sexali niso saj imajo oblečena oblačila ali pa je slika simbolična, kdo bi vedel, kako pa kaj janezovo druženje z kriminalci
Vrh planin 9. 06. 2023 - 9:16
V enem stavku 5 (pet) napadov na meni ljubo slovenščino. Sram vas bodi rdeči lisjak!!
Janko Lisjak 9. 06. 2023 - 11:06
Še dobro da hodim po sloveniji in da vem da na gorenjskem govorijo drugače kakor v prlekiji ali primorske, v beli krajni je tudi zanimivo, ti pa bodi še naprej primitiven s svojo ljubo slovenščino
Pepe Vasjebe 9. 06. 2023 - 16:51
A misliš Janez Golob? Pa saj to ni Janez to je Robert, Robert Golob, ta se druži s kriminalci!
Anton 9. 06. 2023 - 11:06
Pripeljali so se s kolesi. In evo idiotski scenarij.
mona lisa 9. 06. 2023 - 12:28
Udbaši na kupu.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več