Zgrožen zapis na tviterju! V tem trenutku se na urgenci dogaja zlom zdravstvenega sistema.

Urgenca

Naše zdravstvo je pred razsulom. Nastradajo pa pacienti. A minister Bešič-Loredan ostaja na svojem ministrskem stolčku, Golob pa očitno še naprej pleše.

Dve največji urgenci v državi ljubljanska in mariborska v zadnjih dneh pokata po šivih. Na spletnih omrežjih je zaslediti zapis, ki pa žal ni osamljen primer: “Po enem tednu, ko nisem mogel priti do osebnega zdravnika, se je stanje poslabšalo. Končal sem na urgenci. Čakam že 20 ur. Prespali smo v čakalnici. Sestre so nam prinesle odeje, izpraznili smo avtomate s sendviči. Na vrsto čakamo že 20 ur, tudi po infarktu. Dogaja se zlom.”

Direktor kamniškega zdravstvenega doma Sašo Rebolj, pre preko družbenih omrežij glasno nasprotuje reorganizaciji NMP na način, da bi ukinili 28 dežurnih ambulant. »Očitno nekateri menijo, da ljudi tam še ni dovolj, da bi ukinili zdravnika še v NMP Kamnik in bi dobili zraven še vse naše paciente … Česa tle ne razumem?!« je vprašal direktor ZD Kamnik.

Je še komu do plesa?

Povezane objave

Sneg se spušča do nižin, ohladilo se je za kar 20 stopinj. Slike, video

Je policija zamolčala poizkus napada migrantov na ženske sredi Ljubljane? Pričevanje! Video!

Nov šok za stranko SD. Nekdanji tajnik naj bi jim zamolčal nov milijonček dolga?

2 komentarja

Dizzy Spellbound 28. 12. 2022 - 14:26
Kako dolgo bo narod še potrpežljivo čakal na vse te zdravstvene "dogodivščine" ???? Kdo bo za to tragedijo odgovarjal ???? Ali živijo v Sloveniji "nedotakljivi" oligarhi ???? Ali res življenja ne pomenijo nič za državo, vlado, zdravstvo ....?????
mona lisa 28. 12. 2022 - 16:14
Očitno je Slovenija samo še država za tajkune, lopove in ponosne naslednike morilcev.
Dodaj komentar