Znan je končni znesek za Krisa, koliko denarja še potrebuje Gal?

Neverjetno, a resnično. Slovenija je presegla vsa pričakovanja in dosegla rekord. Slovenci smo do tega trenutka zbrali rekordnih 3.719.853 evrov, a znesek še ni dokončen.

Neverjetni znesek, a nabiralnik se še vedno polni

“3.719.853 evrov je trenutna številka, a lahko si upam trditi, da je to še brez sponzorskih in donatorskih pogodb, ki od včeraj dalje polnijo poštni nabiralnik,” je na današnji novinarski konferenci povedala predsednica društva Larisa Štoka.

Denar bo po njenih besedah torej porabljen za Krisovo zdravljenje in rehabilitacijo. “Od tu dalje bomo vedno povedali, koliko zneska še imamo, tako da sem prepričana, da bo Kris na neki način pomagal vsem drugim otrokom, ki potrebujejo pomoč. Želimo pa to nadaljevati na poti svojega društva, v katerega zaupamo, in veseli smo, da vanj zaupate tudi vsi vi,” je Štokova poudarila, kako je bilo z akcijo izkazano zelo veliko upanje v dobrodelnost.

Višek denarja bo namenjen za druge “Krise”

Tudi z našega portala e-Maribor je prišla pobuda, naj se višek denarja Ki je bil namenjen Krisu, porabi za zdravljenje malaga Mariborčana Gala. Tudi Gal mora namreč čimprej na operacijo v Ameriko. Kot nam je zaupala Nataša Švikart iz mariborskega društva Maus, se je do danes na računu za Gala zbralo 50.335 evrov. Potrebno pa bo zbrati še okoli 70.000.

V AKCIJO ZA GALA SE JE VKLJUČIL TUDI NAŠ PORTAL E-MARIBOR. POMAGAJMO SKUPAJ

Donacijo za Gala lahko tako nakažete na transakcijski račun IBAN SI56 6100 0000 7087 846 (Društvo MAUS, Kacova ulica 1, Maribor), s pripisom “za Gala”. Lahko tudi pošljete SMS na 1919 GAL1 ali 1919 GAL5.

MG

Povezane objave

Objavljamo lokacije v Mariboru, kjer bodo policisti v petek merili hitrost!

Vikend rezerviran za člane SDS, mariborske in podravske regije!

Pozor! Prihajajo nevihte z nalivi, sodra, veter in sneg. (grafika padavin)