Žrtve komunističnega nasilja ne najdejo miru. Janković ne pusti, da se pokopljejo na Žalah!

Prostodušno, žaljivo in nehumano. Župan Ljubljane Zoran Jankovič, z miselnostjo iz prejšnjega režime nima posluha za pokop žrtev komunističnega nasilja.

Zoran Janković, ki se bo letos potegoval za še en mandat za župana Ljubljane, ter ga pri tem podpira tudi Robert Golob, je ve prej kot človek, ki ne dela razlik. Žrtve komunističnega nasilja iz brezna pod Macesnovo gorico še vedno ne najdejo svojega miru. Komisija vlade za prikrita grobišča namreč predlaga, da se žrtve pokopljejo na ljubljanskih Žalah. Župan Jankovič pa o tem noče niti slišati, češ, da tam ni prostora za kaj takega.

Jankovič pravi, da je pokopališče namenjeno občanom Ljubljane in ne žrtvam komunističnega nasilja. A le zakaj so tam, po tem takem pokopani recimo partizani iz drugih krajev?

 In tak človek, naj bi bil še en mandat župan Ljubljane?

Povezane objave

Tako so levičarski podporniki teroristov Hamasa napadli Ruparjevo novinarsko konferenco

Objavljamo lokacije v Mariboru, kjer bodo policisti v petek merili hitrost!

Janez Janša: “V Državnem zboru se dogaja teptanje demokratičnih načel!”

2 komentarja

Nata 28. 08. 2022 - 11:53
Ne samo miselnost, temveč vse njegovo ravnanje izhaja iz komunističnega pedigreja. In bo seveda še naslednja leta packaril. Krivi smo pa sami. Ne moremo stopiti skupaj, ali ne?? Bom ponovno tole pisanje pripela. https://www.casnik.si/pogled-na-volitve-s-casovnim-odmikom/
Slovenec 33 28. 08. 2022 - 13:09
Ne morete in ne smete pričakovati, da bodo domoljubi pokopani v slovenski zemlji, ker v okupirani državi Sloveniji okupatorji tega na dovolijo,Pri tem jih podpirajo stebri okupatorskih oblasti v Sloveniji. Stebri okupacijskih oblasti so vlada, sodna veja oblasti, tožilska veja oblasti, policija, vodstva sindikatov, vodstva javnega sektorja, vladne horde, usmerjeno zobraževanje, main stream mediji, NVO in topoumni produkti usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma, kumrovške smeri, ki skrbijo, da se okupacija in ropanje ter zatiranje slovenskega naroda nadaljuje.
Dodaj komentar