Aljuš Pertinač o Urški Klakočar Zupančič “Sram te je lahko, fuj in fej!”

slika tweeter

Neumnost, ki je verjetno nastala v glavi predsednice državnega zbora je danes dobila epilog.  Predvajali so film, ki to sploh nebi smel biti. In to v hramu demokracije. Kot je dejal Aljuš Pertinač, fuj in fej!

Slovenska javnost je naposled dočakala boksarski posnetek iz velike razpravne dvorane Državnega zbora. Iz posnetka se zrcali vsa neprimernost in primanjkljaj razsodne moči in kulturnega kapitala, ki ga je bilo moč razbrati že iz paparazzi posnetkov, ki so se pojavili na spletu pred uradnim lansiranjem. Ne samo to, uradni posnetek Državnega zbora se je zlorabil tudi “product placement” kot se reče v marketinškem žargonu. Gre za umestitev promocijskih produktov v nek drug, sicer nepovezan filmski ali televizijski program.  Film je v bistvu še bolj absurden, kot so bile same slike, ki so pricurljale v javnost. (film si lahko ogledate na koncu članka)

Se je pa na film, oziroma boksarski dvoboj sredi parlamenta odzval Aljuš Pertinač in ga označil za zlorabo hrama demokracije, kjer se snemajo kvazi spoti. Pravi da je Klakočar-Zupančičeva s tem le zadostila svoje bolestne želje po samopromociji. “Fuj in fej” je zaključil Pertinač.

Tu pa so najbolj absurdni deli iz kratkega filma:

Film, ki so ga posneli v Državnem zboru:

Povezane objave

Nova levičarska moda? Po petju Klakočar Zupančičeve, zapela še predsednica države? #video

Komu se meša? Na POP TV za ponedeljek napovedali minus 2 stopinji celzija?

Tako pa je mlada harmonikarica zaigrala s prevezo čez oči znano Miheličevo skladbo

3 komentarji

mona lisa 8. 10. 2022 - 4:09
Klakočarka dno od babe.
Nata 8. 10. 2022 - 4:55
Spomnimo se njenega žuganja in podučevanja SDS!! ONA ne bo dovolila ???? Pa tudi sodelovanje Zavca - čeprav vemo, kaj vrača - je skrajno neprimerno.
Pepe Vasjebe 8. 10. 2022 - 18:46
S to izjavo je pa Pertinač v mojih očeh spet postal poslušanja in gledanja vreden novinar. Mogoče je res levo usmerjen in to sploh ni nič narobe, ampak zdravo kmečko pamet pa tudi ima. In to dvoje ni nujno nekompatibilno, kot bi si človek mislil, ko gledaš večino levih in Levih politikov. Bravo Aljuš!
Dodaj komentar