Arsenovič je Mariborčane zadolžil za dobrih 25 milijonov!

Saša Arsenovič, Gotof je

Župan Saša Arsenovič je občane letos zadolžil za dobrih 25 milijonov! Od leta 2020 je štajerska prestolnica pod slovenskim povprečjem razvitosti. On pa se baha, kaj vse je naredil za Maribor.

Trenutni župan Saša Arsenovič, ki se v uglajeni in spolirani medijski kampanji baha, da je naredil več kot kateri koli župan doslej, kar je seveda laž, trenutno vodi v anketah za župana Maribora.  Pri tem pa občinske številke oziroma denar pripovedujejo neko drugo zgodbo. Dolgovi rastejo, denarja pa ni Župan ureja center, mesto stagnira. Naredil si je dnevno sobo poleg svoje restavracije, obnavlja stavbe, ki  najbolj vidne v središču mesta. To pa je tudi vse. Pišejo Slovenske novice.

Poleg vseh afer, ki jih je Arsenovič v svojem mandatu pridelal, do napada na mladoletnega otroka, je Mariborčane rekordno zadolžil. 29. septembra letos, je Arsenovič podpisal člen, po katerem se je znesek zadolževanja za letošnje leto povečal z 22,730.000 evrov na dobrih 25 milijonov in pol! Občina se v času njegovega mandata že uvršča med bolj zadolžene, ki pa imajo večje prilive kot Maribor. 

Skupni dolg mariborske občine naj bi se decembra letos, kot pišejo Slovenske novice, ustavil pri 77 milijonih, še lani je bil pri 56 milijonih. Zato smo prebivalci štajerske prestolnice na dobri poti, da nemara pribijejemo rekord v zadolževanju – 1000 evrov dolga na vsakega prebivalca ali prebivalko.

Med tem pa le še županove gostilne delajo odlično. Če so obnavljajo z denarjem Mariborčanov in Mariborčank, pa še toliko lažje.

 

Povezane objave

Pavle Rupar v Odmevih priperljivemu Sušniku: “Upokojenci niso socialci!”

Slavko Bobovnik spet “brca v meglo”, tokrat se je spravil nad voditeljico Valentino Pleskan?

Ministrstvo Aste Vrečko naj bi financirala galerijo prijetih ruskih vohunov?

1 komentar

mona lisa 16. 11. 2022 - 2:45
Mariborčani pamet v roke in nagnat tega lopova iz županskega stolčka. Pa naj se razišče koliko našega denarja je v njegovih restavracijah. Naj odgovarja za lopovščine.
Dodaj komentar