Baje se resno išče novi Golob!

slika, fotomontaža

Se res išče novi Golob, oziroma drugače povedano, nos sprejemljiv predsednik vlade, da vsi, ki so sedaj pri koritu lahko obdržijo svoje službice?

Največja blamaža Roberta Goloba je bila zagotovo oddaja Preverjeno, kjer je znana “leva” novinarka Alenka Arko, bolj, kot ne, po navodilih Vesne Vuković, generalne sekretarke Gibanja Svobode, pripravila intervju, da mu zviša rejting. A bolj, kot ne, si ga je znižal kar sam golob.

Je pa zanimiv posnetek, ki kar sam kliče po pomanjkanju zdrave pameti. Golobova ljubica  (uradno je še vedno poročen) je namreč intervjuvala v bistvu kar njega samega, kar je sprožilo salve smeha tudi na levi strani politike.

Kot piše Požareport naj bi se zelo resno in pospešeno iskal  novi premier, celo poslanci Gibanja Svobode so za (da se zamenja Goloba), samo da ta koalicija (vlada) ne pade. Kajti nekateri lepše službe, kot je sedeti na poslanskem stolu, pač še niso imeli.

Goloba naj bi še pred nekaj tedni vozili iz Solkana v Ljubljano, zato – kot kaže – vendarle ne držijo njegove navedbe med torkovim intervjujem, da že dolgo časa živita skupaj s Tino Gaber in dvema njegovima otrokoma – v Ljubljani.

Povezane objave

Hojsa na domu iskali policisti. Nadlegovali naj bi njegovo družino.

Danes na protest sindikat javnega sektorja, zaposleni v zdravstvu in poklicni gasilci

Kako naj bi na pretkan način, na RTV vrnili Marcela Šrefančiča?

2 komentarja

mona lisa 30. 03. 2023 - 6:10
Opice.
Vipavec 30. 03. 2023 - 23:56
Kaj pa tretji sin mar ni njegov da ga noče pri sebi. Vse skupaj je čudno da sta zapustila mamo in odšla k mačehi.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več