Bili smo na sejmu MOS, na stojnici SDS. Kaj vse se je dogajalo?

Zaključil se je 53. sejem MOS, največji obrtno-podjetniški sejem pri nas. Bili smo na stojnici stranke SDS. Kaj vse se je dogajalo?

Na sejmu MOS pristno prijateljstvo med strankami

Z dodelanim konceptom največjega poslovno-sejemskega dogodka v regiji MOS je  predstavil novo usmeritev,  odprto za nova področja podjetjem, za zagotavljanje zelenega, digitalnega in odpornega gospodarstva. Nov vidik sejma je sovpadal s trateškim načrtom državnih in evropskih direktiv, ki jih boste podjetja lahko s pomočjo MOS-a lažje implementirala v svoje poslovanje.  MOS, kot eden izmed najmočnejših prodajnih in predstavitvenih kanalov,  je vedno stičišče inovativnih podjetij, državnih institucij in kupcev, ki vsako leto spodbudi nakupe in nove poslovne dogovore.

Letos je bila na sejmu MOS prisotna tudi slovenska demokratska stranka-Stojnico SDS  so v petih dneh obiskali številni poslanci, ministri in tudi predsednik vlade Janez Janša, kot tudi poslanci in ministri drugih političnih strank.

Poleg stranke SDS, sta se ne sejmu predstavljali tudi stranki NSi in SMC in kot že nič kolikokrat so sodelujoči pokazali da znajo sodelovati, stopiti skupaj in se prijateljsko pogovarjati. V teh dneh so člani različnih strank stkali pristna prijateljstva in skovali načrte o nadaljnjem sodelovanju. 

 

Poslanca Aleksander Reberšek NSi in Dejan Kaloh SDS

Podmladek SMC in SDS

Na stojnici SDS se je oglasil tudi Marko Bandeli, sicer član Stranke Alenke Bratušek. Čeprav je velik nasprotnik vlade Janeza Janše ni bilo problema, da se je usedel skupaj s poslanci SDS in z njimi nazdravil. Medtem ko se je za trenutek pri stojnici ustavil tudi Marjan Šarec, ki pa je ves čas nergal in nenehno ponavljal, tukaj pa ne bom nič vzel, dokler ga ni “vohunček Murči” odpeljal drugam. O človekovem značaju to veliko pove.

 

slike: e-maribor

P.M.

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?