Bojan Požar: “Stavka na RTV je politični performans na naše stroške”

slika: Facebook profil Bojana Požarja

Danes je stavka na RTV. Seveda stavka danes le manjše število, predvsem levičarskih novinarjev, kateri bi si želeli televizijo po željah socializma ali temu podobnih neumnosti.

Danes bodo tako vse Informativne oddaje, vključno z Dnevnikom in Odmevi ter oddajami o športu in kulturi, bodo ta dan “zatemnjene”. Na spletnih straneh MMC-ja ne bo novih prispevkov, zastal bo tudi teletekst. Na radijskih postajah RTV Slovenija in regionalnih centrih je vsebina prilagojena stavki. Razvedrilni program bo predvajal ponovitve oddaj.

Se je pa ob današnji stavki, na družbenih omrežjih odzval tudi novinar Bojan Požar. Tako je zapisal: “Ob današnji stavki (enega od 3 sindikatov) na RTV Slovenija, ki ni nobena prava stavka, ampak več kot očitno zgolj politični performans, na naše stroške, itak. Delovne knjižice v roke, pa adijo. Naj si naredijo svoj(e) portal(e), svoje medije, in tam počnejo, kar pač hočejo.

K čemu je zavezana RTV, pa je dejal Uroš Urbanija v enem izmed intervjujev:

Povezane objave

Luka Svetina o podli levičarski zlorabi njegovega imena pri referendumu o RTV!

Praznična Slovenija – kje so najlepše lučke?

Golobov popoln nadzor nad mediji v Sloveniji, kot Hitlerjev leta 1933 v Nemčiji?’#Odzivi

2 komentarja

Pepe Vasjebe 26. 09. 2022 - 6:27
Stavkajo naj 100 let ali pa do svoje smrti, karkoli pride preje!
marker 26. 09. 2022 - 11:48
RTV Slo naj gre v stečaj. Sprivatizira naj jo Nova24TV ali pa POP tv. samo POP tv in A kanal morata ven iz plačljive programske sheme, zato ker sta zasebna.
Dodaj komentar