Boris Tomašič podrl svetovni Guinnessov rekord! ČESTITKE 💪! Odzivi!

V nedeljo ob 18. uri je voditelj Boris Tomašič na Novi24TV pričel s podiranjem Guinnessovega svetovnega rekorda za najdaljšo pogovorno oddajo v zgodovini. Rekord bo dosežen DANES v sredo, 27. septembra, ob 18. uri in 18 minut. 

Kot je dejala prva Borisova Gostja Alenka Forte je najpomembnejše vprašanje motiva in koncentracije. Človek po 24 urah potrebuje spanec, sicer to predstavlja hud stres. “Upam, da ste na srcu zdravi,” je dejala Fortejeva in dodala, da je za tako težak podvig pomembna predvsem psihična trdnost.

Voditelj Boris Tomašič, je tako zdržal kar 74 ur neprestanega vodenja oddaje. Vsako uro je ob sebi imel novega zanimivega gosta, v studiu pa najmanj 10 gledalcev, ki so se menjavali vsake štiri uri. Za potek po pravilih je skrbel tudi uradni Guinnesov sodnik.

Tu so bile zadnje minute podiranja Guinnesovaga rekorda in odzvi:

Povezane objave

Zmago Jelinčič se je pošalil iz Tanje Fajon! Je to njen diplomatski sprejem na Brdu?

Zala Klopčič razkriva kakšno levičarsko propagando vsiljujejo učencem na Gimnaziji Šentvid (2.del)

Ekskluzivno! Tako si na gimnaziji Šentvid, politične glasove kupuje EU poslanec (1. del)

3 komentarji

Čunga Lunga 27. 09. 2023 - 15:06
No zaj bojo pa palčka iz malih murgel pelali na urgenco!!
Gorvel 27. 09. 2023 - 15:39
Ja, ta rekord lahko doseže samo nekdo iz desnice, ker je ves čas trajanja prepojen z resnico. Levuharju bi si bilo namreč, nemogoče tolko časa izmišllat laži in prevare.
APMMB 27. 09. 2023 - 23:43
Boris Tomašič nam je tudi odkril, kaj vse dobrega ima Slovenija, pa je prezrto, ker Slovenijo obvladujejo napačni ljudje.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več