Brane Golobović, nekdanji Šarčev “predpražnik” naj bi ostal brez službe.

Branko Golubovič, slika twitter

Neizvoljeni poslanci, ki so dobili službice, kot nekakšni “sekretarčki”, padajo tudi pri Golobu, kot domine. Le kam bodo odšli sedaj, ko ne znajo delati praktično nič?

 

Kot piše Bojan Požar na portalu Požareport je večina menjav tako ali drugače povezanih z generalno sekretarko Gibanja Svoboda,  Vesno Vuković. – Ko so minister za finance Klemen Boštjančič in njegova ekipa začasno prevzemali ministrstvo za javno upravo (po padcu Sanje Ajanović Hovnik), je brez dela ostal Brane Golubović, bivši vodja poslanske skupine LMŠ, sicer pa nekdanji politik Pozitivne Slovenije in LDS, pred leti pa tudi podžupan Kamnika. Nekateri naj bi ga v času vlade Marjana Šarca, klicali celo Šarčev predpražnik.

 

No Goluboviču se v parlament na zadnjih parlamentarnih volitvah ni uspelo uvrstiti v parlament. Njegov LMŠ je tako in tako ostal pod pragom, sam pa je na volitvah dobil pičlih 7% glasov, sicer več, kot stranka, a je to za okraj Domžale 2, sramoten rezultat. Goluboviča, naj bi začasni minister Boštjančič, tako kar poklical v pisarno in mu rekel, da zanj nima nič, ker ga Vukovićeva ne mara.

 

Sedaj nesrečnemu Goluboviču, ki je bil nekoč celo največji nasprotnik župana Šarca in tudi njegov protikandidat na lokalnih volitvah, ne preostane nič drugega, da prav tega istega Šarca prosi za kakšno službico.

 

Baje na ministrstvu za obrambo manjka čistilk, oziroma čistilcev!? Pa tudi Komunala Kamnik zaposluje nove ljudi?

 

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”

2 komentarja

Darinka 17. 10. 2023 - 3:53
V gospodarstvu primanjkuje ljudi . Naj vsaj enkrat nekaj naredi za državo, saj do sedaj ni.
Ivan 17. 10. 2023 - 12:21
Zoki tudi išče šoferje smetarskih tovornjakov.
Dodaj komentar