Brat poslanke Meire Hot (SD), ni kar tako. Preberite kako brutalno je pretepel človeka!

slika, zajem slike, SD

Družina poslanke Meira Hot iz stranke SD res ni kar tako. Brat Marko, je obsojen nasilništva, pred katerim naj bi vsi trepetali. Na sodišču pa izgovori, da je v postopku le zaradi svojega priimka.

Nasilna brata poslanke SD Meire Hot

Družina Meira Hot, je zagotovo družina,  zanimivih imen in nasilnih bratov? Poslanki SD tokrat slabo reklamo delata brata Marko in Tito. Portorožan Marko Hot, brat poslanke Meire Hot, ki se je po mnenju njegove zagovornice Monike Mavsar znašel v postopku zaradi kaznivega dejanja nasilništva le zaradi svojega priimka, je bil v četrtek v ponovljenem sojenju obsojen, prav tako tudi srbska državljana Milutin Stefanović in Nikola Nikolić. O strahu, očitno predvsem pred Hotom, se je skozi celoten postopek veliko govorilo, državna tožilka Natali Volčič Ivanič je v končni besedi povedala, da je bilo tudi tožilstvo deležno pritiskov.

Slovenske novice poročajo, da so oškodovanci audija z ljubljanskimi registrskimi oznakami parkirali nasproti gostinskega lokala Stara oljka, ki ga vodi družina Hot. Aleks je na bližnji zaraščeni površini hotel urinirati, a mu je Tito Hot menda z agresivnim nastopom to preprečil, ker da je parkirišče njegovo. Ljubljančan se je vrnil k avtomobilu in sorodnikoma, takrat pa sta k njim agresivno pristopila Tito in Marko Hot s psom akita inu, pasmo, ki je veljala za bojno. Pes naj bi lajal, renčal, kazalo naj bi, da je pripravljen na napad.

Hot in Stefanović sta obsojena na deset mesecev zapora s triletno preizkusno dobo, Nikolić na pol leta ječe s triletnim preizkusom. Dolžni so plačati stroške postopka in sodno takso.

Tito se je napadalno približal Aleksu in ga s pestjo poskušal udariti, zaradi česar ga je slednji iz strahu pred nakazanim udarcem odrinil in se pred njim umikal. Alen pa je zaradi občutka ogroženosti in premoči, tudi zaradi lajajočega psa, ker ni vedel, do kod bosta Hota nasilje stopnjevala, skoraj sočasno, ko je Aleks odrinil Tita, prestrašen in v šoku z roko udaril Marka Hota v predel obraza, da je ta padel na tla. Alena, tako je ugotovilo sodišče, je udaril eden od bratov Hot, zaradi česar se je tudi slednji znašel na tleh.

Med begom je Aleks sicer izgubil telefon, očala in natikače, a sta se brata uspela zateči v hotel Kempinski, od tam sta poklicala policijo. Po opravljenem pogovoru sta moža v modrem odšla, da bi našla njunega bratranca, takrat pa so k njima pritekli obtoženi. Marku je uspelo pobegniti, skril se je v kuhinjo hotela Tomi in ponavljal “ubili me bodo”, Aleksu v drugo ni uspelo pobegniti, prijeli so ga pred hotelom. Sredi belega dne so v središču turističnega mesta, navkljub temu, da je bila tam že policija, trije obtoženci skočili na enega in ga brutalno mlatili v glavo in telo, kar so zabeležile kamere petzvezdičnega hotela. Piše portal Primorska24.si.

Najprej ga je Hot podrl s tako močjo, da se je dvakrat zakotalil in ga na tleh ležečega najmanj dvakrat brutalno brcnil v glavo. Nemočen je hotel vstati, a so ga obkolili, Hot ga je spet najmanj enkrat udaril v glavo. Nadalje ga je Stefanović držal tako, da ni mogel uiti, Nikolič pa ga je medtem z roko štirikrat udaril v glavo, je v izreku sodbe dejala sodnica. Stefanović ga je zatem še silovito udaril v hrbet, ga ponovno zbil na tla, ga s silo svojega telesa popolnoma obvladal in ga še osemkrat zverinsko udaril v glavo. Potem so po navodilih Hota nadaljevali lov za drugim bratom.

Obtoženi so oškodovancu povzročili vidne podplutbe in odrgnine na čelu, vratu, očesu, kolenu in tri razpočne rane na lasišču, ki so jih ljubljanski zdravnik oskrbeli s šivi.

Povezane objave

Ustavno sodišče je dolgo pacalo, na koncu pa povedalo: “Janša je nedolžen!”

Golob nad svojega tovariša Kučana. Marta Kos brez podpore SD

Kandidat za predsednika države tudi Anže Logar?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več