Bravo Arsenovič! Ograjo pri Mariborskem otoku pritrdili kar s plastičnimi vezicami?

slika: tweeter

Kdo se norčuje iz občank in občanov? Čeprav bi moral biti most do edinega mariborskega letnega kopališča – Mariborskega otoka, obnovljen že do 30. maja, izvajalec Senmed še vedno ni končal dela.

Obnova mostu do Mariborskega otoka bi morala biti po sklenjeni pogodbi med Mestno občino Maribor in podjetjem Senmed v vrednosti 537.131 evrov končana do 30. maja. Piše portal Večer. Zaradi zamude z deli so nato na občini napovedali, da naj bi bila vsa dela zaključena do 15. julija, vmes so morali zaradi neprehodnosti mostu v julij prestaviti tudi začetek kopalne sezone na Mariborskem otoku. Kopališče je sedaj sicer odprto, a dela na mostu še niti približno niso končana.

Na družbenih omrežjih pa se pojavljajo fotografije obiskovalcev, ki se pritožujejo nad neravno položenimi tramovi in se norčujejo iz plastičnih vezic, s katerimi so pritrdili ograjo. Kako bi morala biti ograja nameščena glede na dokumentacijo in kdo bo prevzel krivdo, v kolikor bo prišlo do poškodb obiskovalcev? Arsenovič, kot po navadi ni nič kriv! 

(slika: Lokalec.si)

Povezane objave

To so pogumni mariborski policisti in vsa njihova hrabra dejanja

Imamo podrobnosti o smrti 6-letnika v vodnem parku Term Ptuj

Mariborski policisti obravnavajo utopitev otroka!

2 komentarja

Nata 21. 07. 2022 - 6:57
Sicer, najbrž ni direktno odgovoren , saj ima službe, ki bi morale skrbeti za to.
Dodaj komentar