BRAVO SLOVENIJA! Slovenija je potrebovala le 6 dni, da je zbrala denar za Krisa! Kakšni so odzivi ljudi?

Bravo SLovenija! Slovenci smo znova dokazali, da smo srčni in sočutni ljudje, ki znamo, ko je treba, stopiti skupaj in pomagati drug drugemu.

Pomagala je vsa Slovenija in tudi tujina!

Zgodba o zbiranju denarja za revolucionarno zdravilo za malega Krisa se je začela s prvo objavo na Facebooku pred pičlimi sedmimi dnevi in danes, le teden kasneje, smo s skupnimi močmi za 19-mesečnega dečka z redko gensko boleznijo zbrali potreben znesek, torej 2,3 milijona evrov. Zadnji podatki kažejo, da je Slovenija zbrala 3.401.897 evrov.

Iz Društva Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki so sporočili, da nam je uspelo! V le sedmih dneh je Kris prišel do potrebnega zneska za zdravljenje v Ameriki. Točen znesek, ki smo ga do zdaj s skupnimi močmi zbrali, bodo sporočili naknadno, saj je treba denarju, ki je bil nakazan naravnost na njihov TRR, prišteti še znesek, zbran prek SMS-sporočil ter prek sponzorskih in donatorskih pogodb.

Bravo Slovenija, bravo mali borec Kris! Srečno pot v Ameriko, uspešno zravljenje in naj ti bog nakloni še veliko zdravja!

Uredništvo e-Maribor

 

 

 

 

Povezane objave

Si je Nova Slovenija izposodila idejo o mobilnih kavarnah pri kandidatki SDS Zali Tomašič?

Saj ni res pa je. babica dojenčku namesto vode, dala piti vino. Dojenček v komu

To pa je veselica? Najprej so plesali, se stepli, varnostniki pa vklenili obiskovalca in ga brcali?