Breznik odpovedal naročnino na RTV in televizor poklonil v dobrodelne namene.

slika je simbolna

Napadov na Franca Breznika ni ne konca ne kraja. “Ko so projektirali moj medijski umor, so me novinarji klicali v UKC Maribor, prijazno sem jim odgovarjal izza zdravniške mize, vsaki moji izjavi so dodali najmanj 3 nove laži in te lansirali v javnost,” je zapisal Breznik na družbenem omrežju.

Breznik prekinil RTV naročnino, odjavil televizor in ga poklonil

“Zaradi tega, da preprečimo nove medijske umore in lažne zgodbe, se takim novinarjem, njihovim urednikom in direktorjem zahvalimo za sodelovanje in jim zaželimo vse dobro,” je zapisal Breznik.

“Čas je, da začnemo tudi med novinarji iskati nove obraze. Takšne brez botoksa, z iskrenim nasmehom in vrednotami, ki so Slovence krasile stoletja,” je izpostavil in razkril, da bo televizor podaril v dobrodelne namene. Odpovedal bo naročnino na kabelskega operaterja, ker ne more zagotovit TV sheme brez teh programov in izpolnil bo RTV obrazec, ga overil na UE s katerim bo jamčil, da ne poseduje nobenega sprejemnika. “Za obe naročnini v mojem domu znese to okrog 40 evrov mesečno, kar na leto znese skoraj 500 evrov. Ta del bo šel na varčevalni račun za pokojnino. Hvala ekipi Pop TV (direktorju Pavlu Vrabcu, novinarjem Uroš SlakPetra KrčmarTjaša Slokar KosNika Kunaver…), gospe Eriki Žnidaršič iz RTV SLO, da sem spregledal in postal boljši človek, predvsem pa bolj racionalen posameznik. V bistvu so mi omogočili dodatno pokojninsko zavarovanje. 




Pridružite se… IZKLOP, je za zaključek zapisal Breznik!

SIFA


Povezane objave

To se je včeraj dogajalo na avtocesti. Poglejte kaj je počel voznik avtobusa

Pozor! Danes možni siloviti nalivi, močni sunki nevihtnega piša in toča

Znano je, kaj bo pogreb Rudija Poljanška. Udeležite se ga v narodni noši

1 komentar

Anton Domžalski 13. 09. 2020 - 18:59
Kaj vse model počne,da bi bil opažen.Predlagam,da še tiste roza gate slečeš in podariš.Pa narediš selfi v adamovem kostumu in objaviš na Nova24TV.Mogoče bo Janša ukazal gledati po državljanski dolžnosti!
Dodaj komentar