Čestitka Mateja Špeharja za novo leto, v stilu “njegovega” Serpentinška

Matej Špehar z mikrofonom 24ur

LMŠ vse bolj dokazuje, da njihove izjave vse bolj spominjajo na predstavo nekdanjega humorista Marjana šarca, ki je nekdaj skušal nasmejati ljudi z vulgarnimi izjavami.

Špehar s čestitko v stilu Marjana Šarca

Eden takih je tudi Matej Špehar, nekakšen Facebook “strokovnjak”, za katerega se je že leta 2013 govorilo, da je na veliko povezan stranjo, ki je bila v tistem času zelo aktualna: “Franc Kangler naj odstopi kot župan Maribora!”

Sicer pa ta “levičarski” strokovnjak ni bil izvoljen v državni zbor na listi stranke LMŠ. Proti Anžetu Logarju, ki je bil kandidat SDS v istem volilnem okraju, seveda ni imel nobenih možnosti, saj so mu v tradicionalno levi Ljubljani namenili pičlih 1.496 glasov. (Anžetu Logarju pa kar 3.715)

Sicer pa Špehar še vedno na veliko zagovarja svojega prvaka v metanju puške v koruzo. Mogoče je njegov zapis na twitterju zato v stilu Serpentinška.

Možno je sicer, da se je Matej Špehar zatipkal, a takšno je pač razmišljanje mogotcev v stranki LMŠ. Mogoče pa bi KUL Špeharja predlagal na novo delovno mesto, za ministra za primitivizem.

PM

Povezane objave

To so laži Marka Milosavljevića, ki jih je natvezil za Voice of America

Predsednik vlade Robert Golob je grozil sindikatu Fides?

Predsednica države spet dela tisto, kar ni njeno delo. Tokrat se vtika v stavko zdravnikov?

1 komentar

Čakija Noris 2. 01. 2021 - 17:54
Danes je že vsako tele svetovalec za neumnosti..
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več