Danes ima Janez Janša svoj dan! Tako je čistega vina nalil Matjažu Nemcu!

Matjaž Nemec, slika: Demokraciija

Znano je, da je poslanec Matjaž Nemec maturiral tam nekje okrog starosti 28 let, znano pa je tudi, da je pogosto glasen okrog mnogih tem iz različnih področij.

Janez Janša, Matjažu Nemcu nalil čistega vina

Intelektualec po izboru televizije Nova24TV se večkrat zapleta v razna protislovja, predvsem pa išče izgovore, da vsak dan oblati vlado republike Slovenije. Tudi njemu očitno ne gre v račun, da Socialni demokrati niso več na oblasti. Zagotovo pa si Nemec zelo želi, da bi zamenjali vlado Janeza Janše, saj bi ob tem dejstvu, da bi Socialni demokrati spet prišli do zahtevanega korita, postal celo Evropski poslanec, namesto Tanje Fajon, ki bi poslala ministrica.

Intelektualna pamet Matjaža Nemca včasih res presega pričakovanja. Ob novici, da bo vlada danes dokončno odločila, ali se bodo učenci jutri RES vrnili v šolo, ob novici, da je v Sloveniji na novo prisoten hujši in bolj smrtonosen t.i. angleški sev koronavirusa, je Nemec kratko in malo zapisal: Nima smisla, zapri štačuno. Pa zadnji (Igor Zorčič) pa naj luč ugasne!”

[color-box color=”blue”] No zagotovo je bita zapis sodil na kakšno drugo ustanovo, je pa  Janez Janša, Matjažu Nemcu nalil čistega vina: “Tudi, če bi bile šole dve leti zaprte, bi večina sedanje generacije maturirala prej kot je to uspelo vam!”[/color-box]

PM

Povezane objave

Zasedba FDV – družinski posel družine Vajgl?

Mirko Mayer je tokrat brcnil v temo. Janša mu je povedal svoje.

Znano je od kod prihaja nov slovenski milijonar!

2 komentarja

Čakija Noris 25. 01. 2021 - 17:51
hahahaha...Nemec, je ponovno izpadel butl.
Ferlič Milan 25. 01. 2021 - 22:08
To kar je že od rojstva
Dodaj komentar